facebook

Репяхова й Созаєва: колись вони боролись між собою за серце Павліка, та тепер Катя це робить у прямому сенсі

Кохання до Віктора Павліка перетнуло долі двох жінок, Лариси Созаєвої та Катерини Репяхової, які, на перший погляд, могли б мати зовсім різні життєві історії.

Катерина та Лариса, дві дружини відомого українського співака, опинилися на перетині життєвих шляхів завдяки одному чоловікові. Їхні взаємини неодноразово були предметом публічних обговорень, адже спочатку жінки ворогували між собою. Лариса була покинутою, а Катя — щасливою, але з часом виявилося, що їхні долі мають багато спільного.

Дві долі

Лариса, яка була другою дружиною Віктора Павліка протягом 20 років, пережила складний період у житті, коли її чоловік покинув сім’ю заради іншої жінки. Її серце було розбите, але вона знайшла в собі сили продовжувати жити далі, виховуючи свого сина Павла. Трагедія прийшла до її родини, коли її син тяжко захворів. Лариса боролася за його здоров’я до останнього, але, на жаль, Павло помер у молодому віці. Ця втрата залишила глибокий шрам у її душі. Жінка навіть планувала піти чорницею у монастир.

Катерина, нинішня дружина Віктора Павліка, також зіштовхнулася з важкими випробуваннями. Вона щасливо вийшла заміж за свого коханого, і вони разом народили сина Михайла. Однак їхнє щастя затьмарилося хворобою дитини. Маленький Михайло потребує постійного медичного догляду і спеціального лікування.

Попри всю ворожнечу в минулому, Лариса та Катерина мають багато спільного.

Що спільного у житті дружин Павліка Каті та Лариси

Обидві жінки пройшли через випробування, пов’язані з хворобами своїх синів, і обидві їх люблять до нестями. Вони готові йти на все заради їхнього щастя і здоров’я. Лариса вже пережила найтяжчу втрату і сина, і чоловіка. Але вона перегорнула страшну сторінку життя, зустрівши й покохавши знову надійного чоловіка.

А Катерина зараз відчайдушно бореться за здоров’я свого сина, віддаючи всі сили й ресурси для того, щоб дати йому найкращий шанс на повноцінне життя. Та до цієї боротьби додалася ще одна — боротьба за серце чоловіка у прямому сенсі цього слова. Як відомо, Віктор днями переніс складну операцію, про яку розповіла Катя:

“4 години операції. Півгодини зупинки мого коханого серця”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.