facebook

Жаді важко впізнати: як змінилася зірка серіалу “Клон” Джованна Антонеллі, яка цьогоріч святкувала 48 років

Після завершення зйомок легендарного серіалу "Клон" Джованна Антонеллі практично ніде не з'являлася. Дізнайтеся про долю головної героїні Жаді, яку тепер важко впізнати.

Нині зірці серіалу “Клон” Джованні Антонеллі 48 років, і вона продовжує радувати публіку, знімаючись у нових серіалах. Однак шанувальникам важко впізнати улюблену героїню, адже Жаді неабияк змінилася. Пропонуємо дізнатися, як тепер виглядає відома акторка та як склалася її доля після зйомок у культовому серіалі.

“Клон” став одним із найпопулярніших бразильських телесеріалів, який із задоволенням дивилися у багатьох країнах світу. Творці серіалу створили неймовірно цікавий сюжет, що захопив серця всіх глядачів. Історія про мусульманську дівчину Жаді, в яку закохався хлопець на ім’я Лукас. Цей проєкт не залишив байдужим нікого. Сценаристи розкрили уклад мусульманської сім’ї, торкнулися теми наркотичної залежності та клонування людини.

Як змінилася Джованна Антонеллі, яка цьогоріч святкувала 48 років
Як змінилася Джованна Антонеллі, яка цьогоріч святкувала 48 років

Роль головної героїні в серіалі, який вийшов на телеекрани у 2001-2002 роках, виконала бразильська акторка Джованна Антонеллі. Вона отримала величезну популярність, а після завершення зйомок, протягом тривалого часу, утримувалась від публічності.

Відомо, що сьогодні Джованна продовжує зніматися у серіалах. Окрім того, вона веде власний бізнес й займається вихованням дітей.

Як змінилася Джованна Антонеллі, яка цьогоріч святкувала 48 років
Як змінилася Джованна Антонеллі, яка цьогоріч святкувала 48 років

Звичайно, безліч прихильників телесеріалу пам’ятають Антонеллі як ефектну брюнетку з майстерно підведеними очима та золотими аксесуарами. Однак, дивлячись на нові світлини, які знаменитість публікує на своїй сторінці в Instagram, прихильникам важко впізнати кумирку.

Джованна Антонеллі повністю змінила імідж, обрізавши своє довге волосся, і перефарбувалась у світлий колір. За словами її фоловерів, новий образ зірці легендарного серіалу “Клон” дуже личить. Велика частина публіка запевняє, що Джованна виглядає значно молодшою, ніж зазначено у паспорті.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?