Спробувала у ресторані й приготувала вдома: сирний суп з фрикадельками. Рецепт, який підкорив мого чоловіка

Рекомендуємо приготувати суп з фрикадельками, який обов'язкового сподобається вашим рідним. Ніжний смак та вершковий аромат – просто ідеально!

Сирний суп з фрикадельками – безпрограшний варіант смачного та поживного обіду або вечері для всієї сім’ї. Пропонуємо розглянути цей рецепт крок за кроком.

Інгредієнти

  • Вода – 2 л
  • М’ясо – 350 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Плавлені сирки – 2 шт.
  • Сіль – до смаку
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Зелень кропу або петрушки (за бажанням)
Сирний суп з фрикадельками
Сирний суп з фрикадельками

Покроковий рецепт

Нарізати м’ясо шматочками та пропустити через м’ясорубку. Цибулю нарізати невеликими кусочками й дрібно нарізати або також пропустити через м’ясорубку. Розбити яйце, додати пропущений через прес часник, сіль та перець чорний мелений. Перемішати інгредієнти до однорідного стану.

Подрібнити цибулю кубиками, моркву натерти на грубій тертці. Нарізати картоплю середніми кубиками. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці. В каструлю влити холодну воду, додати картоплю, відправити на плиту і довести до кипіння.

Тим часом потрібно приготувати фрикадельки. Для цього змочити руки у воді, взяти трохи фаршу та сформувати з нього невелику кульку, як на фото. Таким чином зробити фрикадельки з залишеного м’ясного фаршу.

Коли вода у каструлі почне кипіти, обережно опустити туди фрикадельки та варити приблизно 10-15 хвилин, час від часу знімаючи пінку. Розігріти сковороду з рослинною олією та обсмажити на ній цибулю до прозорості, а потім додати моркву. Посолити та смажити до готовності моркви.

Після цього в каструлю додати овочеву засмажку, плавлені сирки та залишити варитися ще протягом 10 хвилин. Додати сіль та перець мелений до смаку. Готовий суп зняти з плити та подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.