facebook

Що відомо про молодшу сестру Маші Єфросиніної, яка живе в росії: ведуча розповіла, чи ладнає з родичкою

Єфросиніна відкрито розповіла, чи спілкується з рідною сестрою Лізою Ющенко, яка проживає в москві. Що відомо про сестру української телеведучої?

Раніше українська ведуча Маша Єфросиніна розповідала, що добре спілкується зі своєю рідною сестрою Лізою, яка проживає в росії. Однак після початку повномасштабного вторгнення їхні стосунки неабияк змінилися.

Так, 38-річна Ліза Ющенко, після 24 лютого 2022 року, обрала позицію мовчання про російську агресію в Україні. У публічному просторі українка майже ніколи не говорить про події, що відбуваються на батьківщині.

Що відомо про молодшу сестру Маші Єфросиніної
Що відомо про молодшу сестру Маші Єфросиніної

Судячи з фотоблогу Ющенко в соцмережі Instagram, вона регулярно подорожує різними країнами світу. Хоча блогерка проживає в країні-агресорі, довго там не перебуває. Лише за минулий рік дівчина побувала у Франції, Дубаї, Барселоні та на Мальдівах. На світлинах, нещодавно опублікованих Лізою, можна побачити, як вона виглядає сьогодні.

В одному з останніх інтерв’ю Єфросиніна поділилася, чи підтримує зв’язок зі своєю рідною сестрою. За її словами, вона майже не спілкується з Лізою, і їхні стосунки повністю змінилися. До того ж Маша додала, що їй дуже боляче говорити на цю тему, адже не може відповідати за вчинки дорослої жінки, яка має власну сім’ю. До слова, через позицію сестри телеведуча також зіткнулася з критикою на свою адресу від української громадськості.

Що відомо про молодшу сестру Маші Єфросиніної
Що відомо про молодшу сестру Маші Єфросиніної

Зазначимо, у 2009 році сестра Єфросиніної, Ліза Ющенко, заручилася з сином екс-президента України, Віктора Ющенка. Під час шлюбу у них народилася донька Варвара, яка недавно відзначила своє 14-річчя. У 2012 році пара розлучилася. У 2014 стало відомо про романтичні стосунки Лізи з російським бізнесменом, особистість якого вона старанно тримає в таємниці. Сьогодні подружжя проживає в Москві та виховує спільного сина.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?