Меладзе і Слава Фролова з “Україна має талант” мають спільний біль: медики називають їх дітей невиліковними

Композитор Костянтин Меладзе та членкиня журі "Україна має талант" Слава Фролова мають один спільний біль. В обох сини невиліковно хворі й страждають на серйозні хвороби з дитинства.

Костянтин Меладзе

19 років поспіль композитор і продюсер прожив у шлюбі з Яною Сумм. Спочатку в пари народилися одна за одною дві донечки Аліса та Лія. А 2005-го сім’я поповнилася ще й синочком, якого назвали на честь брата глави родини Валерія Меладзе.

Сини Костянтина Меладзе та Слави Фролової страждають на аутизм

До 3 років малюк розвивався нормально. Але потім трапилося щось незрозуміле. Валєрік перестав говорити. Лікарі поставили страшний діагноз – аутизм. Форма виявилася дуже складною. Тож довелося здавати хлопчика у спецшколу.

Нині юнаку вже 19 років. Він не спроможний обходитися без сторонньої опіки та не може сформулювати свої потреби. Батьки розлучилися, коли Валері було 8 років. Тато хоч і не жив із родиною, але весь час турбувався про матір із дітьми. Навіть проплатив відкриття у Києві центру реабілітації.

Слава Фролова

Багато років поспіль одеситка була членкинею журі “Україна має талант”. Її вважали найдобрішою, оскільки вона була дуже людяною стосовно конкурсантів. Хто чоловік жінки, невідомо, але діти у неї є.

Сини Костянтина Меладзе та Слави Фролової страждають на аутизм

Слава могла стати багатодітною матір’ю, але у 2014 році немовля померло від серцевого нападу. Дитині на той час минув лише рік. З донькою Серафимою все гаразд, а от син Марк має серйозні проблеми зі здоров’ям.

Нині Марку вже 21 рік. Сестричка на 8 років молодша. Хлопчику ще в дитинстві діагностували синдром Аспергера. Це такий підвид аутизму, коли зовні дитина виглядає, як усі однолітки, може навіть гарно навчатися, але має серйозні проблеми з комунікацією та є сенсорно гіперчутливою.

Популярне

Схожі статті

Я так просто ще нічого не пекла: не пиріжки й не піца, але із зеленню та ковбаскою. Не випічка, а мрія!

Ніякого складного замішування, довгого випікання чи важких інгредієнтів — все елементарно просто. Отже, ця випічка сподобається всім, хто полюбляє страви з хрусткою скоринкою та ароматними начинками!

Чоловік і жінка — одна спілка: як виглядають дружини зірок шоу-бізнесу Станіслава Боклана, Гордона та інших

Ці жінки не стали такими зірковими, як їхні чоловіки, але це не робить їх менш важливими. Кожна з них — не просто супутниця, а та, хто тримає рівновагу в спільному творчому та сімейному житті.

Хто б міг подумати! Так готувала ще моя бабуся, а зараз я печу своїй родині: сирно-гарбузовий пиріг “Зебра”

Уявіть собі поєднання ніжного кисломолочного сиру з ароматним гарбузом у яскравому пирозі, де шари контрастують між собою, як смужки на шкурі зебри. Правда наша зебра не чорно-біла, а золота, осіння.