facebook

Всі їх вважають ідеальною парою, а як все насправді: що відомо про стосунки Олега Винника і Таюне

Знаменитий український співак Олег Винник намагається дбайливо приховати подробиці свого сімейного життя від громадськості. Проте допитливі шанувальники не залишають улюбленого артиста у спокої.

На перший погляд, співак Олег Винник і його постійна бек-вокалістка Таїсія Сватко виглядають як звичайні колеги, які вже багато років працюють разом на сцені. Проте, чи справді все так просто? Фанати переконані, що за кулісами їхніх професійних відносин вирує палка романтична історія.

Весілля Винник і Таюне зіграли таємно
Весілля Винник і Таюне зіграли таємно

Знайомство Винника та Сватко відбулося ще у студентські роки. Відтоді їхній творчий та життєвий шлях пішов у одному напрямку. Вони вирішили поділити не тільки сцену, але й своє особисте життя. Спільна кар’єра, як в Україні, так і за кордоном, тільки підкреслила їхню гармонійність та взаємоповагу. Але чи обмежуються їхні стосунки лише професійним співробітництвом?

Чутки, які ширяться серед шанувальників, свідчать про те, що між Олегом Винником та Таїсією Сватко зав’язалося не просто захоплення, а справжнє кохання. Цей роман, який триває вже понад двадцять років, залишається таємницею від широкої публіки.

Олег Винник приховує свої стосунки з Таїсією Сватко
Олег Винник приховує свої стосунки з Таїсією Сватко

Інформація з рідних місць артистів, зокрема з Черкаської області, підливає масла у вогонь цієї інтриги. Місцеві жителі впевнені, що між Винником та Сватко існує не тільки професійний, але й особистий зв’язок, і що їхні почуття давно офіційно оформлені у шлюб.

ЗМІ неодноразово намагалися розкрити цю таємницю, але артисти продовжують зберігати мовчання. Чи це просто хитрий маркетинговий хід, чи справжнє кохання, яке перевищує бажання бути на виду — залишається загадкою для всіх.

В одному з інтерв’ю Олег Винник зізнався, що його дружину звуть Тая, і саме про неї він співає у своїх піснях. Проте він не став розкривати більше подробиць. Більше того, у 2005 році Винник приголомшив громадськість зізнанням, що у нього є син. Публіка швидко з’єднала всі частинки пазлу і зробила висновок, що матір’ю дитини є саме Таїсія.

В одному з інтервʼю Олег Винник зізнався, що його дружину звати Тая
В одному з інтервʼю Олег Винник зізнався, що його дружину звати Тая

Цікаво, що якщо ввести ім’я “Таюне” в пошукову систему Google, можна знайти інформацію про те, що її чоловіком є Олег Анатолійович Винник.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.