facebook

Не кияни і ніколи ними не були: звідки родом Остапчук, Кароль, Дорофєєва, Дантес, Єфросиніна і Данилко

Остапчук, Кароль, Дорофєєва, Дантес, Єфросиніна та Данилко – всі вони родом з невеликих містечок і сіл. Та всі вони змогли підкорити Київ і стати популярними та успішними.

Багато юних дівчат та хлопців, закінчивши школу у невеличкому місті, чи селі їдуть підкоряти столицю з мрією стати успішними і багатими. Часто такі мрії розбиваються об суворі реалії життя та все можливо.

Багато відомих людей, які зараз є одними з найуспішніших знаменитостей, колись так само приїхали з провінції у столицю і змогли досягти всього, чого хотіли.

Володимир Остапчук

Остапчук показав свою покупку
Звідки родом Володимир Остапчук

Один з найвідоміших та найпопулярніших шоуменів і телеведучих Володимир Остапчук родом з маленького містечка Умань на Черкащині. Чоловік виріс у звичайній сільській хаті, де кожне літо проводив на городі. Навіть зараз Остапчук, приїжджаючи до батьків, частенько бере лопату та йде на город допомагати батькам.

Тіна Кароль

Подробиці таємного роману Тіни Кароль з гітаристом
Звідки родом Тіна Кароль

Тіна Кароль народилася у російському селищі Орутукан. Коли Тіні було 7 років, її сім’я переїхала на батьківщину матері в Івано-Франківськ. Саме там пройшли шкільні роки майбутньої поп-зірки. Після закінчення школи Тіна Кароль переїхала до Києва на навчання, де змогла досягти успіху і стати однією з найбільш відомих співачок України.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва розповіла про стосунки з дітьми Кацуріна
Звідки родом Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва народилася і виросла у Сімферополі. Саме там майбутня зірка почала свій творчий шлях, брала участь у різних музичних конкурсах та фестивалях. Втім, популярності Надя змогла досягти лише тоді, коли переїхала до Києва і пройшла кастинг в гурт “Время и стекло”.

Володимир Дантес

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної
Звідки родом Володимир Дантес

Володимир Дантес родом із міста Харків, яке, варто відзначити, провінцією не назвеш. Та ось популярність співак отримав саме в Києві, коли взяв участь у телепроєкті “Фабрика зірок”.

Маша Єфросиніна

Єфросиніну підкололи за золоту каблучку
Звідки родом Маша Єфросиніна

Українська телеведуча Маша Єфросиніна народилася і виросла у Керчі. Після закінчення школи Маша вирішила переїжджати до Києва, де вступила в університет ім. Тараса Шевченка. Пізніше Єфросиніна пройшла кастинг на роль ведучої у ранкове шоу “Підйом” з чого і почалася її кар’єра на телебаченні.

Андрій Данилко

Андрій Данилко відзначив 50-річний ювілей
Звідки родом Андрій Данилко

Андрій Данилко, який підкорив не лише Україну, а й Європу своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, прожив дуже бідне та складне дитинство у Полтаві. Батько Андрія помер, коли він ще був маленький, а мама багато працювала, щоб забезпечити дітей, але ледь зводила кінці з кінцями.

Та важке дитинство не завадило Андрію стати успішним і популярним та підкорити столицю.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.