Мамина радість, татова гордість: Сергій Притула показав рідкісні кадри з маленькою донькою Стефанією

Відомий український телеведучий та громадський діяч Сергій Притула не розповсюджується подробицями сімейного життя, але нещодавно поділився з шанувальниками рідкісними кадрами з донькою.

Сергій Притула безперечно є одним з найпопулярніших телеведучих України. Його енергія, харизма та відвертість на сцені захоплюють мільйони глядачів. Проте за цією відкритістю приховується людина, яка не любить ділитися особистим з публікою. Притула майже не розповідає про свої стосунки з дружиною та дітьми, надаючи перевагу зберігати сімейне життя в тіні від публічного ока.

Сергій Притула не часто ділиться з публікою подробицями сімейного життя
Сергій Притула не часто ділиться з публікою подробицями сімейного життя

Хоча Притула часто з’являється на екранах телевізорів і активно веде соціальні мережі, він рідко ділиться подробицями свого особистого життя. Це є свідомим вибором телеведучого, який хоче зберегти свою родину подалі від публічного ока.

Нещодавно Притула зробив виняток та поділився рідкісним фото з донькою Стефанією, якій нещодавно виповнилося три роки. Цей знімок став справжнім подарунком для його прихильників. На фото видно, що зіркові батьки влаштували малечі справжнє дівоче свято: на фоні видніються рожеві кульки у формі серця, а маленька Стефанія вдягнута у білу сукню з блакитними квітами. Це фото показує ніжну та турботливу сторону Сергія, яка зазвичай залишається прихованою від загалу.

Сергій Притула здається вірним чоловіком та справжнім сім’янином. Його прихильність до родини підтверджують і його рідкісні, але теплі публічні згадки про дружину та дітей. Проте відомий телеведучий залишається загадковим у питаннях сімейного життя, воліючи, щоб особисті моменти залишалися особистими.

Але часто у світі шоу-бізнесу особисте життя публічних осіб стає предметом чуток та спекуляцій. Сергію Притулі неодноразово приписували роман з його колегою Лесею Нікітюк.

Лесю Нікітюк та Сергія Притулу часто підозрювали у таємному романі
Лесю Нікітюк та Сергія Притулу часто підозрювали у таємному романі

Фанати помічали якісь іскорки між ведучими, хоча, ймовірно, це була просто сценічна гра. На екрані вони демонструють чудову взаємодію та хімію, що й породжує такі чутки. Однак ні Притула, ні Нікітюк ніколи не підтверджували ці припущення.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.