facebook

“Тоня зняла обручку”: Арсен Мірзоян розповів про стосунки та шлюб зі своєю другою дружиною Матвієнко

За особистим життям Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна стежать мільйони українців. Нещодавно чоловік зізнався, що його кохана зняла їхню весільну обручку.

Арсен Мірзоян, відомий український артист, давно та щасливо одружений із донькою Ніни Матвієнко Антоніною. Разом зіркова пара виховує доньку, але про особисте життя вони воліють багато не говорити. Звісно, попри це увага шанувальників все ще прикута до зіркового шлюбу.

Мірзоян про шлюб із Матвієнко

Так, наприклад, нещодавно Арсен Мірзоян завітав у студію М1. Там у діалозі з ведучими чоловік розповів про одну особливість стосунків зі своєю дружиною. Як виявилось, артист і його кохана не вважають весільні обручки найголовнішим атрибутом і показником кохання.

В ефірі Арсен Мірзоян зізнався, що для нього обручка – це така собі складова шлюбу, яка з часом починає “муляти”. Знаменитість пояснив, що вона може набридати, а тому й особливого сакрального сенсу артист у ній не бачить.

Арсен Мірзоян чесно розповів, які в нього стосунки з його дружиною Антоніною Матвієнко

Ведучий запитав у співака про те, що вважає стосовно цього його дружина. Крім того, він поцікавився, чи з’являлось у Тоні Матвієнко колись бажання зняти обручку. Арсен Мірзоян приховувати не став і зазначив – у них із дружиною однакове ставлення до цього.

Знаменитість пояснив, що його кохана вже давно зняла обручку та поклала її на поличку. Арсен Мірзоян зазначив, що у Тоні Матвієнко достатньо прикрас, які вона носить на пальці, де зазвичай красується обручка. Саме тому, зазначив чоловік, вона і зняла її. Сам він у цьому нічого поганого не бачить.

Арсен Мірзоян чесно розповів, які в нього стосунки з його дружиною Антоніною Матвієнко

Разом із тим, довів у студії М1 Арсен Мірзоян, він воліє носити весільну обручку на безіменному пальці правої руки. На камеру він продемонстрував прикрасу, що красується на його пальці.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.