facebook

Принц і принцеса: як виглядали Тіна Кароль і Євген Огір в день свого таємного весілля на Мальдівах

Тіна Кароль та Євген Огір були однією з найцікавіших і найяскравіших пар в українському шоу-бізнесі. Навіть через 11 років співачка зберігає свої почуття. Сьогодні ми розповімо їхню історію кохання.

Цікаво, що майбутня пара зустрічалася ще до повноцінного знайомства. Вони багато разів були гостями на одних і тих самих світських заходах, але тоді не були знайомі по-справжньому.

Визначальна зустріч трапилася тільки 2007 року на каналі М1. Євген у той час був продюсером, а Тіна якраз зі скандалом пішла від попереднього наставника. Як вона пізніше зізнавалася, під час тієї зустрічі дуже ніяковіла і навіть не здогадувалася, що чоловік стане її обранцем.

Кароль і Огір обмінялися телефонами, і незабаром чоловік став продюсером співачки. На той час вона розчарувалася багато в чому, а після відходу від попереднього наставника не знала, куди рухатися далі. Євген подарував їй нову віру і став направляти.

Поки вони разом будували музичну кар’єру Тіни, ділові стосунки поступово переросли в романтичні. Як зізнавалася Кароль, тільки поруч із ним вона почувалася в безпеці. Ці стосунки отримали дуже швидкий розвиток, і вже незабаром Євген зробив Тіні пропозицію.

Як виглядали Тіна Кароль і Євген Огір в день свого весілля
Як виглядали Тіна Кароль і Євген Огір в день свого весілля

Розписалася пара 2008 року в Києві, серед гостей були тільки найближчі люди. Весілля проходило таємно, місцем було обрано райські Мальдіви. Це було мрією співачки, яка стала реальністю.

Уже 15 червня того ж року молодята повінчалися у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Кумедно, що під час церемонії у Тіни від свічки загорілася фата, але пара не надала цьому особливого значення. Незабаром Кароль подарувала чоловікові сина Веніаміна.

Тоді здавалося, що це щастя вже буде вічним. Пара жила в гармонії, будувала плани на майбутнє. Але через кілька років у Євгена виявили рак. Для Тіни він назавжди залишився єдиним коханням.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?