facebook

Дар’я Трегубова показала, як виглядає її 12-річна донька Поліна: відбирає у мами не лише одяг, а й ролі

Дар'я Трегубова, займаючись побудовою кар'єри, навіть не помітила, що донька помітно підросла. 12-річна Поліна вже зазирає у мамин гардероб і навіть відбирає ролі у зіркової матусі.

Дар’я Трегубова не любить тішити шанувальників подробицями особистого життя. Але на цей раз зробила виключення й показала загалу свою 12-річну доньку Поліну. Мама з донею прогулялися Києвом і чудово провели час разом.

Як виглядає 12-річна донька Дар’ї Трегубової

Споглядаючи за Поліною, Дар’я з подивом відзначила для себе, що донька дуже швидко перейшла до когорти підлітків. Вона навіть не помітила, як це відбулося. Ще зовсім недавно дитина колекціонувала лялечки, а тепер уже зазирає в матусин гардероб, щоб підібрати собі цікавий лук.

Схоже, Поліна опановуватиме мамину професію. Дівчинку вже запросили зніматися у цікавий проєкт. Трегубова-старша з подивом виявила, що в доньки знімальних днів утричі більше, аніж у неї самої.

Як виглядає 12-річна донька Дар’ї Трегубової

З батьком доньки Дар’я розсталася давненько, але продовжує підтримувати дружні стосунки, оскільки мають спільну дитину. Татку по дорозі, й він частенько заїжджає вранці та завозить Полю до школи.

З бізнесменом Трегубова побралася у 2011 році. Та за рік після народження доньки розлучилися. Дар’я мала щільний робочий графік, а чоловіку це не подобалося, тому між ними й виникали сварки.

Як виглядає 12-річна донька Дар’ї Трегубової

Нині серце акторки абсолютно вільне. У серіалі “Зозулі” їй довелося грати старшу з трьох сестер, в якої був набагато молодший наречений. Трегубова зізналася, що не бачить нічого поганого в стосунках із молодшими партнерами.

В реальному житті подібні випадки в Дар’ї теж траплялися. Вона дуже легко сходиться з молодиками, тому комплексів із цього приводу не відчуває жодних. Головне – мати гарний вигляд поряд із парубком.

Популярне

Схожі статті

Вперше після розлучення з Меладзе: Брежнєва накинулась на красунчика з вау-пресом – їй 42, а він молодше

Віра Брежнєва, яка останнім часом зазвичай виступає під псевдонімом VIRA, неабияк розбурхала мережу, виклавши коротеньке відео, де співає пісню "Зупини" й водночас влаштовує "дикі танці".

Відчуваєте осінню журбу? Нікіта Добринін теж вирішив змінити імідж під стать жовтневій погоді – не впізнати

На багатьох людей восени нападає хандра. Ось і Нікіта Добринін під впливом осінньої днини вирішив кардинально змінити імідж. Схоже, подібні зміни призвели до покращення настрою.

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!