Марічка Падалко висловилася про свою куму Лідію Таран, яка переїхала за кордон: “Для мене це такий подвиг”

Відома українська журналістка Марічка Падалко висловилась про свою колегу та куму Лідію Таран. Знаменитість зізналась, як ставиться до її переїзду за кордон.

Марічка Падалко, відома українська журналістка та ведуча “ТСН”, на роботі знайшла не лише професійне призвання, але і надійних друзів. Однією з них стала Лідія Таран, яка навіть хрестила дитину своєї колеги.

Попри те, що нині зіркові подружки живуть далеко одна від одної, вони підтримують спілкування та завжди намагаються зустрітись, якщо з’являється така нагода. В одному з інтерв’ю Марічка Падалко висловилась про своє ставлення до куми Таран і її переїзду за кордон.

Падалко висловилась про Таран

Знаменитість у коментарі для журналістів “OBOZ.UA” зізналась, що пишається своєю подругою та кумою Лідією Таран. Марічка Падалко, філологиня за освітою, визнає – хоча сама і вивчила не одну мову, так і не змогла опанувати французьку.

Журналістка Марічка Падалко висловилась про свою куму Лідію Таран і її переїзд за кордон
Журналістка Марічка Падалко висловилась про свою куму Лідію Таран і її переїзд за кордон

А ось Лідія Таран за кордоном здобуває вищу освіту саме французькою мовою. Її колега зазначила, що вважає це справжнім подвигом і вмінням пересилити себе. На думку Марічки Падалко, у такому віці доволі складно вивчити нову мову, адже дітям і підліткам це дається набагато легше.

А ось на запитання журналістів про те, в якій країні планує жити її подруга, Марічка Падалко не відповіла. Вона зазначила, що часто майбутнє батьків залежить від їхніх дітей, а тому ймовірно зірка може залишитись у Франції, аби її донька здобула безкоштовну європейську освіту.

Журналістка Марічка Падалко висловилась про свою куму Лідію Таран і її переїзд за кордон
Журналістка Марічка Падалко висловилась про свою куму Лідію Таран і її переїзд за кордон

Втім, додала Марічка Падалко, вона не сумнівається в тому, що Лідія Таран часто буде приїжджати на Батьківщину – аби насолодитись рідними краєвидами, а також побачитись із друзями, сім’єю та близькими.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.