facebook

Ось в чому був задум: як Кацуріни змусили “чайлдфрішників” Дантеса і Дорофєєву виховувати своїх дітей

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, після розлучення з Володимиром Дантесом стала дружиною Кацуріна – свого друга та колись найкращого товариша ексобранця.

Колись Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були одними з найвідоміших зіркових закоханих в українському шоубізнесі. Зіркова пара жила разом не один рік, але своїх дітей народжувати вони не поспішали. Така позиція викликала чимало запитань у шанувальників.

Кацуріни про виховання дітей

Так, наприклад, прихильники знаменитостей часто називали їх представниками руху “чайлдфрі” – тих людей, які для себе вирішили, що батьками ставати не планують і не мають бажання. Пізніше зіркова пара розлучилась та “організувала” своє особисте життя по-іншому.

Надя Дорофєєва закохалась у Михайла Кацуріна – колись найкращого друга свого колишнього чоловіка та ексобранця своєї колись найкращої подруги Даші Кацуріної. Новоспечена зіркова пара трішки більше як через рік своїх стосунків стала чоловіком і дружиною.

У мережі пожартували про те, що Кацуріни змусили Дорофєєву та Дантеса виховувати дітей
У мережі пожартували про те, що Кацуріни змусили Дорофєєву та Дантеса виховувати дітей

Володимир Дантес також не сидів у холостяках. Він в один момент усвідомив, що йому симпатизує Даша Кацуріна, тому почав стосунки з експодругою своєї колишньої дружини. Вони, своєю чергою, ще не встигли заручитись і стати парою офіційно, але вже живуть в одному домі та багато часу проводять разом.

Такий поворот долі став фундаментом для великої кількості жартів зі сторони публіки. Так, наприклад, нещодавно шанувальники у соціальній мережі “Х” (у минулому – Твіттер) пожартували про те, що Даша Кацуріна та Михайло Кацурін “змусили чайлдфрішніків” Дорофєєву та Дантеса виховувати своїх дітей.

У мережі пожартували про те, що Кацуріни змусили Дорофєєву та Дантеса виховувати дітей
У мережі пожартували про те, що Кацуріни змусили Дорофєєву та Дантеса виховувати дітей

Хай там як, але Дантеса та Дорофєєву, а також їхніх партнерів Кацуріних все влаштовує. Тепер у дітей, говорять фанати, на двоє люблячих батьків більше.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.