facebook

Ще краще, ніж Хюррем Султан: Ольга Сумська кардинально змінила імідж і ошелешила рудим волоссям

Усі ми знаємо Ольгу Сумську за роллю Роксолани. Актриса відома багатьма образами і незмінним світлим волоссям. Але часом вона дивує шанувальників перетвореннями. Сьогодні ми розповімо про це.

Майбутнє Ольги, здається, було визначено наперед. Вона народилася у творчій родині, де кожен артист. Мама Сумської Ганна Опанасівна була театральною актрисою, сестра Наталія теж виступає на сцені театру і часом бере участь у кінокартинах.

Сама Ольга також здобула широку популярність через зйомки. Першою її роботою стала участь в екранізації «Вечорів на хуторі поблизу Диканьки», але справжню славу їй принесла роль Роксолани в однойменному серіалі, а потім у його продовженні.

Цього року знаменитості виповнилося вже 57 років. Гра в театрі та кіно стала її справжнім захопленням усього життя. У своїх соціальних мережах артистка часто публікує кадри зі зйомок і закулісного життя. Показує, як гримери готують її до нових ролей, а також ділиться новими образами, які часом дивують підписників.

Ольга Сумська здивувала шанувальників новим образом
Ольга Сумська здивувала шанувальників новим образом

Періодично її експерименти дійсно вражають. Вона з’являлася на фото з чорним волоссям, підстриженим під каре. Відомо, що цей образ був використаний досить давно під час фотосесії. Не відомо, чи була це перука або ж саме її волосся, але все ж Ользі дуже личить і такий стиль.

Цікаво, що багато років Сумська носить довге волосся, яке завжди пофарбоване у світлий колір. Її натуральний колір багато хто навіть не згадає, але відомо, що він такий самий, як у матері з сестрою, тобто каштановий.

У своєму віці Ольга має прекрасний вигляд, її зовнішньому вигляду можна тільки позаздрити. Вона дотримується правильного харчування, стежить за собою і, звичайно, займається спортом. Такий спосіб життя і дає їй змогу залишатися у формі.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?