facebook

Оце так смакота! Ще й поряд з духовкою не парюсь: смачний ароматний торт без випічки з виноградом і бананом

Пропонуємо вам рецепт торта без випічки з виноградом і бананом, який стане справжнім порятунком для всіх ласунів, що цінують швидкість і простоту.

У сучасному ритмі життя часто немає часу на складні кулінарні процеси, такі як випікання. Але це не означає, що ви повинні відмовлятися від смачних домашніх десертів, особливо від тих, що навіть не потребують духовки.

Торт, про який йдеться, поєднує в собі свіжість винограду та ніжність банана, створюючи легкий та свіжий смак. Він ідеально підходить для літніх днів або тих моментів, коли ви хочете приготувати щось особливе без зайвих зусиль. До того ж цей десерт не лише смачний, але й корисний, адже в ньому використовуються натуральні інгредієнти.

Інгредієнти

  • Сметана жирності від 10% 600 г
  • Цукор 150 г
  • Желатин швидкорозчинний 25 г
  • Банани стиглі без пошкоджень та почорніння 2 штуки середнього розміру
  • Виноград без кісточок та пошкоджень 300 г
  • Крекер 1 пачка

Приготування

Торт без випічки з виноградом і бананом

Банани почистьте від шкірки та поріжте кружечками завтовшки 3 мм.

Помитий виноград обсушіть, а потім кожну ягоду розріжте навпіл.

У глибоку чашу викладіть сметану. Влийте до неї залитий водою желатин, всипте цукор й все добре поєднайте міксером.

На дно зручної форми з високими бортами одним шаром розкладіть банани з виноградинами. Обережно влийте певну кількість сметани, а звершу покладіть порцію печива. Знову покрийте шаром сметани й у такій черзі продовжуйте формувати шари торта до поки не скінчаться складники. Останнім шаром зробіть печиво.

Тепер форму з десертом на 5-10 секунд опустіть у посуд з окропом, після чого перегорніть її у пласку тарілку вверх дном та вийміть виріб.

Готовий десерт потримайте у холодильнику, а потім подавайте на стіл та частуйте.

Популярне

Схожі статті

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!