У нетипової жінки все нетипово: чому після розлучення Камалії її доньки залишилися жити з колишнім чоловіком

Українська співачка Камалія відома багатьом. Вона була одружена з пакистанським олігархом Мохаммадом Захуром, але після довгого часу пара розпалася. Сьогодні ми розповімо, з ким залишилися її діти.

Співачка і бізнесмен одружилися в далекому 2003 році. Пара здавалася дуже міцною, і прожили вони разом 20 років. На подив багатьох шанувальників, у 2023 році стало відомо, що вони розходяться.

Причини розриву ніхто так і не розкрив, але відомо, що вони підтримують зв’язок і добре спілкуються, одним словом, залишилися друзями. Їх часто можна помітити разом на світських заходах, а також вони часом разом проводять час із дітьми.

Під час цього шлюбу в них з’явилися двоє доньок – Арабелла та Мірабелла. Відомо, що дівчатка залишилися жити з татом у Лондоні. Це пов’язано з тим, що вони проходять навчання в британській школі. Сама ж Камалія залишається в Києві. Вона зізнається, сподівається, що доньки з часом переїдуть в Україну і продовжать здобувати освіту саме тут.

Камалія розповіла, чому залишила дочок із колишнім чоловіком
Камалія розповіла, чому залишила дочок із колишнім чоловіком

Співачка зізнається, дуже сумує за дівчатками. Але залишити їх у Великій Британії було спільним рішенням. Також відомо, що Камалія з Мохаммадом разом ухвалили рішення, що доньки з часом переїдуть в Україну.

Цікаво, що навіть після розставання у них тримаються дуже теплі та близькі стосунки. Камалія зізнається, що часом вони живуть разом. Для своїх доньок вони намагаються бути зразковою сім’єю, підтримують одна одну. Періодично Камалія їздить до Лондова, а Мохаммад зі свого боку разом із доньками до Києва.

Вони зупиняються в їхньому спільному маєтку, який згодом дістанеться донькам. Ділити майно для пари поки не так важливо, воно все ще вважається спільним. Головним пріоритетом для них все ж залишаються діти та їхнє щастя.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.