facebook

Копія мами-красуні, але харизма відомого батька: як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова

Подивіться, як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова від його другого шлюбу. 17-річний хлопець зачаровує харизмою, яку успадкував від зіркового батька.

Відомий співак та композитор Олександр Пономарьов, який активно займається волонтерством і проводить благодійні заходи для підтримки українських захисників, має 17-річного сина. Артист майже не публікує світлини свого спадкоємця. Дізнайтеся, як виглядає і де живе син знаменитості.

Єдиний син Олександра Пономарьова, Сашко, народився у шлюбі співака з його другою дружиною, Вікторією Мартинюк. Цьогоріч хлопцеві виповнилося 17 років. Разом зі своєю мамою він живе в Об’єднаних Арабських Еміратах. На своїй сторінці в Instagram Сашко рідко публікує фото, але його мама активно веде соцмережі й час від часу показує дорослого сина.

Як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова
Як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова

Очевидно, що хлопець виріс справжнім красенем. У нього сірі очі, широкі брови та кучеряве волосся. Судячи з коментарів під фотографіями з сином Пономарьова, рисами обличчя він нагадує маму-красуню, але харизму успадкував від батька. Загалом, більшість читачів вважає, що хлопець як дві краплі води схожий на свою маму.

До слова, Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк (тепер Чекурда) одружилися у 2006 році. На той час Вікторія була студенткою п’ятого курсу КНУ імені Шевченка. У 2007 році у них народився первісток. Однак кохання тривало недовго. Коли Сашкові було 4 роки, подружжя розлучилося, проживши разом майже 5 років. Пізніше, в одному з інтерв’ю, виконавець розповів про причину розставання, зазначивши, що вони не зійшлися характерами.

Варто додати, що Сашко не єдина дитина Олександра. Окрім нього, в артиста є дві доньки, Зоя та Євгенія, від першого шлюбу з Оленою Мозговою. Нині, ймовірно через повномасштабне вторгнення, зірковий батько бачиться з доньками та сином вкрай рідко.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?