facebook

Пам’ятаєте повелителя вовчиць Олега Винника? Ви ахнете, побачивши, як він виглядає у свої 50 років (ФОТО)

Колись Олег Винник був зіркою номер 1 в Україні і першим красунчиком серед співаків. Втім, часи змінюються. Олег Винник не лише втратив свою репутацію, але й змінився зовні.

Олег Винник – український співак, який дуже швидко здобув популярність в Україні і став артистом номер 1 серед чоловіків-виконавців. Його називали повелителем жіночих сердець, адже у Винника була ціла армія прихильниць.

Втім, все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Олег Винник виїхав з України вже після 24 лютого 2022 року і довгий час не виходив на зв’язок з прихильниками. Лише через кілька місяців представниця артиста прокоментувала його відсутність в соціальних мережах, повідомивши, що Винник знаходиться у Німеччині, де начебто проходить лікування.

Що відомо про Олега Винника та де він перебуває після початку повномасштабної війни
Як зараз виглядає 50-річний Олег Винник, який виїхав до Німеччини

Та вже скоро стало очевидно, що ці всі заяви – лише відмовки. Винник виїхав зі своєю дружиною в Німеччину, аби просто бути в безпеці.

Лише через 1,5 роки після свого “зникнення” Винник наважився дати перше і на даний момент останнє інтерв’ю, в якому розповів, як він виїхав, та де зараз живе. В тому інтерв’ю Винник здивував не лише своїм зізнанням про незаконний перетин кордону, та про те, що не збирається йти на фронт, а й своїм зовнішнім виглядом. Так, співак помітно постарів і виглядав дещо недоглянутим.

Олег Винник розповів, як починалися стосунки з бек-вокалісткою Таюне
Як зараз виглядає 50-річний Олег Винник, який виїхав до Німеччини

У чоловіка відросло довге волосся, яке він не підстригав з моменту переїзду в Німеччину, а також він відпустив бороду. Винник виглядав помітно постарівшим.

Нещодавно в Мережі з’явилося нове фото з Олегом Винником, де він виглядав вже більш свіжим та усміхненим. На знімку волосся артиста було зібране у хвіст, та ось бороду Винник вирішив залишити.

Помічниця Олега Винника Валерія Барон показала його свіжу фотографію та розповіла про нього
Помічниця Олега Винника Валерія Барон показала його свіжу фотографію та розповіла про нього
Як зараз виглядає 50-річний Олег Винник, який виїхав до Німеччини
Як зараз виглядає 50-річний Олег Винник, який виїхав до Німеччини

Олег був одягений у спортивний одяг та кашкет. Зовні Винник вже не нагадує того успішного співака, яким він був ще кілька років назад.

Схоже, Олег Винник та його дружина Таюне більше не збираються повертатися до України, а будуть і надалі жити у Берліні. Варто відзначити, що зіркове подружжя до 2012 року проживали у Німеччині, тому мають там нерухомість. Крім того, у Німеччині проживає дорослий син Винника і Таюне Юліан.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.