facebook

До зустрічі з Тонею Матвієнко мав голлівудські вилиці та густі брови: Арсен Мірзоян показав себе в молодості

Арсен Мірзоян популярний український співак. Усім він відомий своїм незмінним образом і сталевого кольору волоссям. Але який він мав вигляд у молодості. Нещодавно артист поділився підлітковими фото.

Дитинство Арсена проходило в Запоріжжі. У 1995 році артист вступив до Запорізької державної інженерної академії, де навчався за спеціальністю “інженер кольорової металургії”, яку закінчив уже 2000 року. Після цього мав досвід роботи в “Мотор Січ”, а згодом долучився до команди “Тартак”, з ким брав участь у “Перлині сезону” та “Червоній Руті”.

Арсен Мірзоян показав, який вигляд мав у молодості
Арсен Мірзоян показав, який вигляд мав у молодості

У 2000 році Арсен втратив слух на лівому вусі, а пізніше і на правому. На щастя лікарі допомогли йому повернути слух, і він зміг далі займатись музикою. Його музична кар’єра отримала стрімкий стрибок після участі в шоу “Голос країни” у 2011 році, де він зайняв четверте місце. Арсен став відомим своїм характерним тембром та манерою виконання.

Арсену Мірзояну зараз 46 років, і він є щасливим чоловіком. З червня 2017 року він одружений зі співачкою Тонею Матвієнко, з якою познайомився під час участі у шоу “Голос країни” у 2011 році. У пари є восьмирічна донька Ніна. Арсен також має двох синів від попередніх стосунків – Влада і Артема. Тоня також має дорослу дочку Уляну.

Нещодавно в інстаграмі Арсен поділився з підписниками фотографією, зробленою ще в підлітковому віці. На світлині у нього було ще чорне волосся і дуже густі виразні брови. Фото було зроблено ще на початку його музичної кар’єри. Під ним він написав, що тоді дивився в майбутнє, але не вгадав.

Цікаво, як людині пасують обидва образи, з якими вона має однаково статний вигляд. У той час Арсен ще не знав, що йому зустрітися на шляху. Його перетворення може символізувати пройдений шлях і внутрішні трансформації артиста.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?