Весілля не буде: Олександра Заріцька не збирається у червні 2024 року ставати дружиною коханого Павла

Багато разів Олександра Заріцька говорила, що весілля з коханим зіграє у червні 2024 року. Але довелося знову скасувати дату цього щасливого дня, перенісши на більш пізній термін.

Олександра Заріцька з Павлом Тараненком ніяк не можуть відгуляти весілля. Довго відкладали заручини, та врешті у квітні 2023-го оголосили, що заручилися, а весілля відгуляють у червні 2024 року.

Напевно, сподівалися, що до того часу війна закінчиться, і можна буде веселитися, не зважаючи на ракетну загрозу та комендантську годину. Але й тепер, як з’ясувалося, день весілля не призначений.

Олександра Заріцька скасувала весілля з Павлом Тараненком у червні 2024

Весілля обов’язково буде, запевнила солістка гурту Kazka, але не цього літа. Допоки 31-річна зірка зайнята іншими нагальними справами. Зібрати 350 людей і гуляти 2 дні поспіль наразі неможливо. Тому гостям доведеться зачекати до кінця війни.

Нині радіти своєму щастю Саша не може, оскільки щодня плаче. Особливо ранять душу новини про бомбардування її рідного Харкова. Паша неодноразово пропонував хоча б розписатися поки що. Та Олександра на це не погоджується. Вони заручені, живуть разом, але все це неофіційно.

Олександра Заріцька скасувала весілля з Павлом Тараненком у червні 2024

Тато Заріцької не може знайти взаєморозуміння з зятем, оскільки Павло не любить риболовлю, а для тестя це принципово. Хоча з іншого боку обранець доньки його влаштовує. Чоловік певен, що молодик ніколи не образить його Сашу.

Тараненко мріє, щоб кохана народила йому донечку. А що робитиме чоловік, якщо буде хлопчик, Олександра просто не уявляє. Вона хоче балувати майбутню дитинку, а благовірний каже, що так не можна. Одним словом, вони ментально ще не дозріли до поповнення.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.