facebook

Пам’ятаєте серіал “Відчайдушні домогосподарки”? Ви ахнете, побачивши, як безбожно постаріли головні герої

Минуло 20 років з моменту виходу культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки". Дізнайтеся, як тепер виглядають головні героїні захоплюючої історії.

“Відчайдушні домогосподарки” — культовий комедійно-драматичний серіал, який став одним із найпопулярніших у 2000-х роках і залишається улюбленим для багатьох й досі. Історія про кількох жінок, які ведуть сімейне життя та розкривають таємниці, приховані на околиці їхнього міста, по-справжньому захопила серця глядачів. Ми вирішили показати вам, як зараз виглядають головні героїні захоплюючого телесеріалу.

Марсія Кросс

Марсія Кросс
Марсія Кросс

Роль відчайдушної домогосподарки Брі Ван де Камп виконала акторка Марсія Кросс, за що отримала номінацію на премію “Еммі” та тричі – на премію “Золотий глобус”. Глядачі запам’ятали її як ідеальну у всьому жінку. У реальному житті Марсія заміжня за боксером Томом Махоні, і разом вони виховують двох доньок.

Єва Лонгорія

Єва Лонгорія
Єва Лонгорія

Роль красуні Габріель Соліс, яка покинула модельну кар’єру заради коханого, дісталася Єві Лонгорії. Акторка отримала номінацію на “Золотий глобус”. Нині вона регулярно з’являється на обкладинках журналів і займається благодійною діяльністю. Відомо, що Єва заміжня втретє. Її чоловік – бізнесмен Хосе Антоніо Бастон. Разом подружжя виховує спільного сина.

Тері Гетчер

Тері Гетчер
Тері Гетчер

Тері Гетчер здобула популярність до виходу “Відчайдушних домогосподарок”, де вона відіграла роль матері-одиначки С’юзан Меєр. Серіал приніс їй номінацію на “Золотий глобус” за кращу жіночу роль. Після успіху вона продовжила свою акторську кар’єру. Також відомо, що Тері була двічі заміжня та має доньку.

Фелісіті Гаффман

Фелісіті Гаффман
Фелісіті Гаффман

Ще однією відчайдушною домогосподаркою є Фелісіті Гаффман, яка виконала роль мами чотирьох дітей Лінетт Скаво. За свою видатну гру вона отримала кілька номінацій та нагород, серед яких премія “Еммі”. Відомо, що Фелісіті заміжня за американським актором Вільямом Мейсі, і разом вони виховують двох доньок.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?