facebook

Розлучений Олексій Суханов вперше розповів про свою обраницю: “В 50 років залишитися самотнім”

Відомий український ведучий Олексій Суханов розповів про свою нову обраницю. Знаменитість неочікувано заговорив про особисте життя після 50 років.

Про особисте життя відомих представників українського шоубізнесу завжди цікаво їхнім шанувальникам. Так, наприклад, популярний ведучий Олексій Суханов неочікувано заговорив про свої стосунки та зізнався, чи зустрічається з кимось.

Суханов про своє особисте життя

Знаменитість в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” вперше розповів про те, хто є його обраницею. Довгими роками він приховував свою жінку від публіки. За словами Олексія Суханова, він не хоче “годувати” шанувальників подробицями свого особистого життя тільки заради того, аби постійно з’являтись в інформаційному просторі.

Олексій Суханов неочікувано заговорив про своє особисте життя та зізнався, чи має стосунки
Олексій Суханов неочікувано заговорив про своє особисте життя та зізнався, чи має стосунки

Офіційно відомий український ведучий Олексій Суханов був одружений лише одного разу. Колишня обраниця знаменитості, росіянка Ольга, зустрілась на його шляху, коли той лише починав свою кар’єру. Відомо, що пара розійшлась 2016 року.

Тоді подробиць розлучення знаменитість вирішив не розповідати, а тому причина розлучення й досі залишаються невідомою. Втім, за словами ведучого, з колишньою дружиною він підтримує контакт. Олексій Суханов пояснив, що у кожного з них вже власне життя, але він все ще залишається вдячним ексобраниці за те, що вона подарувала йому 13 років сімейного життя.

Олексій Суханов неочікувано заговорив про своє особисте життя та зізнався, чи має стосунки
Олексій Суханов неочікувано заговорив про своє особисте життя та зізнався, чи має стосунки

А ось про своє нове кохання Олексій Суханов розповідати не поспішає. Знаменитість пояснив, що він би міг поділитись подробицями, якби його друга половинка цього хотіла. Втім, порушувати право жінки на збереження таємниці він не може та не хоче.

Олексій Суханов поділився, що їм разом дуже добре, а також – вони вчаться тримати свої емоції при собі, а також працювати над самоконтролем. Ведучий не приховує, що він емоційна людина, але не заперечує, що хоче стати кращою версією себе.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.