Тіна Кароль мріє про Євробачення, а Олена Тополя туди ні ногою: чому Альоша налаштована проти конкурсу?

Євробачення – це одна з найвідоміших музичних подій у Європі, і багато артистів мріють взяти у ньому участь, щоб представити свою країну на міжнародній арені. Втім дехто, побувавши там, змінює думку.

Наприклад, українська співачка Тіна Кароль не приховує своє бажання повернутися на сцену Євробачення. Натомість її колега Олена Тополя, більш відома як Альоша, має зовсім інше ставлення до цього конкурсу.

У своєму недавньому інтерв’ю на каналі “Слава+” Альоша відверто розповіла про свої переживання та досвід, пов’язаний з Євробаченням. Вона підкреслила, що участь у цьому конкурсі ніколи не була її мрією. У 2010 році співачка з Запоріжжя погодилася представляти Україну лише завдяки наполегливості свого продюсера та партнера Вадима Лисиці. Альоша зізналася, що вона навіть не уявляла, наскільки це велика відповідальність та дороге задоволення.

Співачка зазначила, що підготовка до Євробачення вимагає величезних моральних та фізичних зусиль і фінансових витрат.

Вона навіть озвучила суму, яку витратила на свій виступ: близько 400 тисяч доларів. При цьому вона зазначила, що окрім картини, надрукованій на принтері, від держави вона нічого не отримала. Інтерв’юер поцікавився, яким же чином вона змогла зібрати такі гроші й Олена сказала, що велику частину прийшлося займати. Стосовно того, яким же чином вона сплатила борг, співачка запевнила, що “велика компанія хороших людей” цей борг їй анулювала.

Втім у 2023 році виконавиця відвідала Євробачення знову, але не як учасниця, а як гостя. В неї був чудовий номер з піснею про події в Україні. Розповідаючи про це, Олена не приховувала сліз, знову й знову переживаючи потужні емоції від свого виступу.

Олена вважає, що за роки з 2010-го дуже змінилась, через що навіть вирішила залишити псевдонім Альоша в минулому й взяти своє справжнє ім’я та прізвище. Але стати учасницею конкурсу у неї зовсім немає бажання.

Альоша зробила свій вибір, спираючись на власний досвід і відчуття, і відверто поділилася своїми думками з публікою, що дозволяє краще зрозуміти її позицію.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.