facebook

Усі подруги покидали дієти, коли тільки спробували цей десерт: ніжні заварні тістечка з пломбірним кремом

Жоден ласун не відмовиться від ніжних тістечок із кремом. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували. Цей повітряний десерт сподобається кожному з першої ж спроби. Від них неможливо відмовитися.

Для приготування цього десерту знадобиться:

  • Вода – 180 мілілітрів
  • Яйця – 4 штуки
  • Масло вершкове – 70 грамів
  • Борошно пшеничне – 130 грамів
  • Вершки – 200 мілілітрів
  • Цукор – 100 грамів
  • Молоко – 300 мілілітрів
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукрова пудра – 50 грамів

Приготуйте заварне тісто. У каструлю або сотейник налийте воду. Додайте вершкове масло та дрібку солі. Поставте на вогонь, нагрівайте до закипання. Зніміть із вогню, всипте борошно й одразу розмішайте. Поверніть на вогонь, розмішуючи, потримайте в межах однієї хвилини. Заварене тісто зніміть із вогню.

Додайте по одному яйця, щоразу добре збиваючи міксером. Готове тісто має вийти гладким, однорідним, в’язким, але не консистенції, що ллється. Візьміть деко, застеліть пекарським папером. На відстані одна від одної, відсадіть невеликі булочки. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Заварні тістечка з пломбірним кремом
Заварні тістечка з пломбірним кремом

Поки випікаються заготовки, приготуйте крем. У чаші з’єднайте 100 мл молока, яйце і борошно. Добре перемішайте, щоб не було грудочок. У сотейнику з’єднайте молоко, що залишилося, з цукром. Доведіть до кипіння, влийте тонкою цівкою яєчно-борошняну суміш. Варіть, постійно помішуючи, на помірному вогні до загустіння. Щойно крем почне закипати, зніміть, прикрийте кришкою й охолодіть.

Після закінчення часу дістаньте заготовки з духовки. Вони мають бути золотистого кольору. Охолодіть. Охолоджені вершки збийте з цукровою пудрою в пишну, стійку масу. Введіть добре охолоджений заварний крем. Збийте міксером крем до однорідного стану. Охолодіть. Заготовки наповніть кремом. Приберіть тістечка на 20 хвилин у морозильну камеру.

Тістечка готові!

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.