Його дотепні фрази й харизму згадає кожен: як виглядає 86-річний Адріано Челентано та його кохана (ФОТО)

Пропонуємо подивитися, як виглядає та чим займається легендарний італійський співак Адріано Челентано, який цього року відсвяткував своє 86-річчя.

Адріано Челентано – легендарний італійський співак, актор, телеведучий, а також композитор і режисер деяких фільмів. Сьогодні він продовжує виступати зі своїми хітами та бере участь у різних телепроєктах як запрошений гість. Своєю харизмою він завоював серця багатьох жінок, а його дотепні фрази згадують й досі.

Так, цьогоріч Адріано Челентано виповнилося 86 років. Знаменитість проживає у власній віллі, що знаходиться за 100 кілометрів від Мілана. Артист часто подорожує, зокрема в тих країнах, де його не впізнають шанувальники.

Адріано Челентано з дружиною Клаудією Морі
Адріано Челентано з дружиною Клаудією Морі

Разом із коханою дружиною, акторкою Клаудією Морі, італієць обрав спокійне життя. Вони рідко з’являються у публічному просторі та не ведуть соцмережі. Проте фотографії відомого співака можна знайти у фотоблозі його племінниці, Алессандри.

Відомо, що в сім’ї Адріано Челентано та його дружини троє дітей: донька Розіта народилася у 1965 році, син Джакомо – у 1967 році, а у 2004 році з’явилась ще одна донька, Розалінда. Усі діти подружжя пішли по стопах батьків, пов’язавши своє життя з творчістю.

Як виглядає 86-річний Адріано Челентано та його кохана
Як виглядає 86-річний Адріано Челентано та його кохана

Варто зазначити, що Челентано народився у Мілані та виріс у багатодітній сім’ї, де був наймолодшою дитиною. Його мама була простою кравчинею, тому у віці 12 років він почав працювати, аби підтримувати сім’ю.

Адріано Челентано та його мама
Адріано Челентано та його мама

Згодом знаменитість розкрив свій музичний талант та проявив інтерес до рок-н-ролу, заснувавши власний гурт під назвою “Rock Boys”. Після цього з’являвся на телебаченні, писав нові пісні, які стали хітами та набули популярності не лише в Італії, а й за її межами. У 2000 році Челентано знявся у серіалі “Інспектор Глюк”, після чого повністю присвятив себе музиці.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.