facebook

Його геніальність та харизму згадає кожен: як виглядав 70-річний Богдан Ступка, коли зупинилось його серце

Подивіться, як виглядав видатний український актор, 70-річний Богдан Ступка, який майстерно перевтілювався у різнопланові ролі та зачаровував талантом усіх глядачів.

Один із найвидатніших українських акторів, Богдан Ступка, підкорив серця багатьох глядачів. За своє життя він отримав численні нагороди, виконав понад 100 ролей у кіно та працював із видатними режисерами. У його репертуарі також більш як 100 театральних ролей. Прихильники творчості актора йшли до театру імені Івана Франка, щоб побачити виставу, у якій знаменитість грав головну роль. Пропонуємо подивитися, як виглядав Богдан Ступка в останні роки свого життя.

Відомо, що Богдан Сильвестрович народився у 1941 році в селищі Куликів (тепер Львівщина). У 1948 році його родина перебралася до Львова. Любов до творчості майбутній зірці прищепили батьки. Його тато співав у Львівському оперному театрі, тому Богдан багато часу проводив за його лаштунками, де вперше почув виступи відомих артистів.

Богдан Ступка
Богдан Ступка

Навчався знаменитість у Львівському університеті імені Івана Франка. Пізніше вивчав акторську майстерність при театрі імені Марії Заньковецької, де працював протягом 17 років, втілюючи різнопланові ролі. Однак на цьому він не зупинився і вступив у Київський державний інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого. Вже у 2001 році він очолював театр імені Івана Франка.

Зауважимо, сім’я була головною для Богдана Сильвестровича. Його дружининою була жінка, яку звуть Ларисою. Вона навчалась у Бакинському хореографічному училищі. Син легендарного Ступки, Остап Богданович, пішов стопами батька і працює актором у театрі імені Івана Франка.

Богдан Ступка та його дружина Лариса Корнієнко
Богдан Ступка та його дружина Лариса Корнієнко

Богдан Ступка пішов із життя у віці 70 років після тривалої боротьби з раком кісток. За словами рідних, він проходив лікування, під час якого у нього було ускладнення, що призвело до коми, з якої його так і не вдалося вивести.

Богдан Ступка
Богдан Ступка

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?