facebook

Як звучить реальний голос Орбакайте: донька Пугачової продемонструвала свої справжні таланти без фонограми

Всім зрозуміло, що зіркою Крістіна Орбакайте стала виключно завдяки зв'язкам впливової мами Алли Пугачової. І хоча армія фанів у співачки чимала, все частіше лунають нарікання на якість виконання.

У Монако відпочивають люди виключно заможні та вибагливі. Ось і замовили в одному з ресторанів виступ доньки Алли Пугачової. Крістіна Орбакайте, як годиться, виступила перед гостями й привітала винуватицю урочистості з іменинами.

Христина Орбакайте показала справжній голос

Навіть легенько обійняла дівчину. Звісно, та була приємно вражена подібною увагою. А от решта гостей виявилися не дуже вдоволеними виступом зірки. Під відео з крутої вечірки з’явилися такі підписи:

“Дуже важко співати вживу без будь-яких обробок. Не співає, а волає тут”.

“Чому надривається? Тепер Крістіна заробляє в кафе? Співати не вміє, горланить”.

“Голос покинув чат разом із фанерою”.

Дуже дивно, що Орбакайте довелося виконувати свій хіт “Просто любіть тєбя” без фонограми. Зазвичай зірки на корпоративах особливо не заморочуються – тупо розкривають рот під запис власних пісень.

Христина Орбакайте показала справжній голос

Що сталося цього разу, незрозуміло. Можна зрозуміти Філіпа Кіркорова, якого після “голої вечірки” погнали виправдовуватися на Донбас. От там якраз не було жодних умов увімкнути фанеру й довелося сяк-таки підтягувати пісню Ірини Білик “Снєг”, плутаючи та забуваючи слова. Але ж Монако – не Донецьк, там мали б бути створені відповідні умови.

Останнім часом на Крістіну теж звалилися 33 нещастя. Після оголошення гастрольного туру до США у березні 2024, концерти зірки у містах росії скасували один за одним. Коли співачка переспівала хіт своєї видатної матусі “Позові мєня с собой”, то теж не обійшлося без хейту.

Музичні критики відзначили, що Орбакайте особливо не заморочувалася з кавером і виконала все точнісінько так, як було в А.Б. От тільки голосові дані у мами й доньки доволі різні, тож своїми верхніми частотами Христя лише зіпсувала відомий хіт.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?