facebook

Олена Кравець облаштувала студію просто у власній квартирі: зіркові гості трішки спантеличені побаченим

За довгі роки у "Кварталі 95" Олена Кравець заробляла дуже непогано, тож могла дозволити собі й дітям багато дечого. Часи змінилися й замість студії ведуча змушена використовувати власну квартиру.

Олена Кравець пішла у вільне плавання, неабияк ошелешивши колег-кварталівців. Цілий рік провела на телеканалі “Дім”, де вела програму “Тихий вечір”. Тепер разом із донькою Машею організували Ютуб-проєкт “Вдома поговоримо”.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Женя Галич, отримавши запрошення взяти участь у шоу, був неабияк шокований, коли прийшов за вказаною адресою й потрапив не на студію, а просто у квартиру до Олени. Господиня сама відчинила двері дорогому гостю й провела невелику екскурсію по обійстю.

Як виглядає квартира Олени Кравець

У передпокої біля дверей ми бачимо велику шафу-купе з дзеркальними дверцятами. Стіна навпроти пофарбована в білий колір і немає жодних позначок, що б вказували на особи мешканців.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Далі вони потрапили у невеликий коридор. І тут уже Кравець гордо показала світлину старшої доньки Маші. Нині дівчина вже зовсім доросла, а фото зроблено кількома роками раніше.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Спальні гість із хазяйкою обминули увагою. Натомість втрапили на простору кухню, яку Олена назвала кухнею-студією, вкладаючи в це поняття зовсім інший зміст, адже там уже перебувала напоготові знімальна група.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Маша й Олена посадили гостя за стіл і почали щиросердну бесіду. Ми ж отримали можливість трішки роззирнутися апартаментами знаменитості. На кухні в Олени дуже велике вікно. Попід однією стіною встановлено однотонний кухонний гарнітур та холодильник.

Як виглядає квартира Олени Кравець

По центру – обідній стіл із м’якими напівкріслами. За спиною у господині стоїть стопочка книжок. А ще відділено зону для відпочинку з плазмою. Отже, все продумано до дрібниць та ідеально підлаштовано під потреби членів родини.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?