facebook

Мільйон для парамедиків: бренд Lúna та батальйон “Госпітальєри” випустили повністю благодійний дроп футболок

Український бренд Lúna спільно з медичним батальйоном "Госпітальєри" створили благодійну футболку, 100% продажів з якої будуть спрямовані на нагальні потреби батальйону. Мета –  1 000 000 гривень. 

Слідкуючи за роботою “Госпітальєрів”, особливо парамедикинь, ми не могли не захопитися їх внутрішньою силою та впевненістю у завтрашньому переможному дні. Вони – уособлення безмежної внутрішньої сили української жінки. Ми хочемо підтримати цю силу!”, – розповідають у Lúna.

Футболка має три декоративні елементи, що несуть конкретні значення. Тасьма, на якій зазначена назва батальйону; зображення “рука в руці” – уособлення роботи медиків, що рятують життя; шеврон “Госпітальєрів” – головна символіка медичного батальйону.

Бренд Lúna та батальйон Госпітальєри випустили повністю благодійний дроп футболок
Бренд Lúna та батальйон Госпітальєри випустили повністю благодійний дроп футболок

Героїнями проєкту стали чотири парамедикині “Госпітальєрів”, що приймають участь в евакуаційних рейсах до гарячих точок – Лемешко Іванна (в цивільному житті – медсестра), Селіверстова Катерина (в цивільному житті – дитячий анестезіолог), Прокаєва Анастасія (в цивільному житті – журналістка), Марченко Вероніка (в цивільному житті – бізнес менеджер IT компанії).

“Заради здоров’я, заради інклюзивності для поранених, які мають потім жити і жити гідно, а також заради того, щоб діти мали майбутнє”, – зазначає у відеоінтерв’ю для бренду Катерина Селіверстова.

Вартість футболки – 850 гривень. 100% коштів від продажу цього дропу будуть передані батальйону. Футболки можна придбати на сайті.

Бренд Lúna та батальйон Госпітальєри випустили повністю благодійний дроп футболок
Бренд Lúna та батальйон Госпітальєри випустили повністю благодійний дроп футболок

Lúna – український бренд базової жіночої білизни та одягу, заснований в 2015 році. Як і кожен свідомий бізнес України, Lúna активно бере участь в благодійних ініціатив та донейтить на збори для ЗСУ, постраждалих від війни українців та тварин. Свій збір бренд відкрив вперше.

“Госпітальєри” – добровольча організація парамедиків, заснована на початку бойових дій в Україні у 2014 році. Займаються евакуацією, що включає першу медичну та домедичну допомогу українських воїнів. Гасло батальйону – “Заради кожного життя!”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.