facebook

Щаслива та помолоділа: 75-річна Алла Пугачова розквітла в обіймах Галкіна під час відпочинку на яхті

Алла Пугачова та Максим Галкін завжди були найобговорюванішою парою і за їхніми стосунками слідкували мільйони людей. Нещодавно співачка показала нове фото з чоловіком, де виглядає свіжо та щасливо.

У світі шоу-бізнесу є пари, які стають об’єктом пильної уваги з боку публіки та медіа. Одна з таких пар – легендарна співачка Алла Пугачова та популярний комік і телеведучий Максим Галкін. Їхні стосунки обговорюють вже багато років, і спочатку це обговорення не завжди було доброзичливим.

Алла Пугачова та Максим Галкін завжди були під пильною увагою публіки
Алла Пугачова та Максим Галкін завжди були під пильною увагою публіки

Від самого початку їхнього роману основною темою для критики була велика різниця у віці між партнерами. Алла Пугачова старша за свого чоловіка на 27 років, і це викликало численні сумніви та скептичні коментарі з боку друзів, колег та шанувальників. Багато хто не вірив, що ці стосунки можуть перерости у щось серйозне та тривале. Однак, їхній шлюб, який триває вже 13 років, довів протилежне.

Алла Пугачова показала нові фото Галкіним
Алла Пугачова показала нові фото Галкіним

Початок їхньої історії кохання сягає ще далеких двохтисячних років. Алла та Максим зустрілися на одному з фестивалів, де між ними одразу виникла іскра. Незважаючи на всі труднощі та критику, пара зуміла зберегти свої почуття і створити міцну родину. Їхній офіційний шлюб, який було укладено у 2011 році, став свідченням їхньої любові та відданості одне одному.

Нещодавно Алла Пугачова поділилася новим фото з Максимом Галкіним у своєму Instagram. Зіркова пара насолоджувалася відпочинком на яхті, демонструючи гармонію та щастя. Шанувальники одразу відреагували на публікацію, зазначаючи, що 75-річна артистка виглядає чудово і свіжо. У коментарях підписники висловили своє захоплення та побажання міцного кохання на майбутні роки.

Розквітла Алла Пугачова показала себе в обіймах Максима Галкіна
Розквітла Алла Пугачова показала себе в обіймах Максима Галкіна

Алла Пугачова – жінка, яка пройшла довгий і складний шлях у шоу-бізнесі, здобувши визнання і любов мільйонів шанувальників. Її життєвий досвід, мудрість та сила духу стали надійною опорою для Максима Галкіна, який, у свою чергу, дарує їй молодість і життєву енергію. Їхня історія – це приклад того, як двоє людей можуть знайти своє щастя, незважаючи на всі перешкоди та стереотипи.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.