facebook

Tayanna одного коханого повернула законній дружині, іншого віддала Ані Лорак: “Це було велике кохання. Дуже”

Tayanna частенько роздає інтерв'ю, з яких можна скласти враження про особисте життя співачки. Першим великим коханням зірки став одружений продюсер, другим – батько сина.

Довгих 10 років тоді ще не Tayanna, а Тетяна Решетняк була по вуха закохана у свого продюсера Дмитра Клімашенка. Наявність у чоловіка дружини та двох доньок юнку не зупинили.

Tayanna розповіла про невдалі романи

Спочатку Тетяна була на бек-вокалі в Дмитра. Згодом увійшла до складу дівочого гурту “Гарячий шоколад”, де співала 4 роки поспіль. Писала пісні для дівчат й мала роман зі своїм продюсером. Коли врешті втямила безперспективність цих стосунків, розірвала контракт і виплатила колишньому 50 тис.доларів компенсації.

Tayanna розповіла про невдалі романи

Сам Дмитро Клімашенко не вважає стосунки з колишньою підопічною чимось особливим. Так, щось було, але несерйозно, бо він одружений. До речі, Tayanna попросила вибачення в Аніки за те, що влізла в сім’ю, а та заспокоїла, мовляв, усе гаразд.

Tayanna розповіла про невдалі романи

Друге велике кохання Тетяни привело дівчину до РАЦСу й народження сина. За 2 роки після розриву з продюсером вона вийшла заміж за Єгора Гліба. В цьому шлюбі на світ з’явився син Даніель.

Tayanna розповіла про невдалі романи

Єгор був набагато молодший за жінку, то, напевно, був не готовий до сімейних стосунків. Разом вони були всього 3 роки. Після цього Гліб подався до москви. Деякий час мешкав з Ані Лорак. Навіть Даніеля познайомив з донькою співачки. Але й там довго не затримався.

Про сина вряди-годи батько згадує і навіть дає якісь гроші. Та якщо розділити ці суми на 11 років, то вийде якийсь мізер. Зустрічаються тато з нащадком дуже рідко на нейтральній території в ОАЕ. Отже, і з цим чоловіком у Таяни нічого не вийшло.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?