facebook

Алла Мазур, Світлана Лобода та інші зіркові матусі, які приховують батьків своїх дітей: народили не в шлюбі

Серед зірок українського шоу-бізнесу є ті, хто тримає своє особисте життя у секреті. Лобода, Алла Мазур та Ксенія Мішина мають вже дорослих дітей, та ніхто і досі не знає, від кого вони народили.

Ці представниці українського шоу-бізнесу не люблять говорити на тему особистого життя. Прихильники Світлани Лободи, Алли Мазур та Ксенії Мішиної і досі не знають, з ким пов’язали життя ці жінки і від кого вони народили дітей.

Алла Мазур

Ведуча ТСН Алла Мазур ніколи офіційно не була заміжньою. Принамні, про це немає жодної інформації у вільному доступі. При цьому жінка має 14-річного сина, якого народила у досить зрілому віці – у 43 роки.

Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки
Як зараз виглядає єдиний син Алли Мазур від таємного чоловіка

Батька хлопчика Алла Мазур приховує, але зазначає, що це не публічна персона і не багатий, чи впливовий бізнесмен. Довгий час в Мережі подейкували, що батьком 14-річного Артема є колега Алли Григорівни Роберт Опаленик. Та ця версія розвіялася після того, як Мазур опублікувала фото сина з дитячого свята у школі. У маленького Артема на бейджику було вказане його прізвище. Так, хлопчик має прізвище Бондаренко.

Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода – матір двох дітей. Старшу доньку Євангеліну артистка народила у цивільному шлюбі з Андрієм Царем. А ось хто батько молодшої доньки Тільди, Лобода ретельно приховує.

Світлана Лобода з нагоди дня народження показала рідкісну фотографію зі своїми доньками
Як виглядають діти Світлани Лободи

Дівчинка народилася тоді, коли Лободі активно приписували роман з німецьким рок-музикантом Тіллем Ліндеманном. Відповідно, прихильники подумали, що Тілль і є батьком дівчинки.

Та насправді, це був лише вдалий піар-хід. Роману між Лободою і німецьким рок-музикантом насправді не було. А хто являється батьком Матильди досі не відомо.

Ксенія Мішина

Холостячка Ксенія Мішина показала ранкові збори сина до школи
Як виглядає син Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина народила сина Платона, коли була нікому не відомою студенткою. Батька дитини Ксенія покинула ще, будучи вагітною. Жінка запевняє, що чоловік був аб’юзером і вів себе агресивно.

Відомо, що цей чоловік не брав жодної участі у вихованні сина і вперше побачив хлопчика, коли йому було вже 10 років.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.