Де зараз ведуча 1+1 Лідія Таран, яка давно зникла з телеекранів: як і Доманський, живе за кордоном

Відомі ведучі Лідія Таран та Андрій Доманський, які мають спільну доньку Василину, нині мешкають поза межами України. Чи разом колишні кохані, чи роз'їхались по інших країнах?

Щойно почалася повномасштабна агресія, Лідія Таран із донькою Василиною перебралася жити до Франції. Поселилися у місті Нансі, де зустріли чимало українських біженців. Звісно, активна знаменитість не сиділа без діла.

Спочатку влаштувала Василину у дві школи – французьку та українську. Сама, окрім того, що почала робити репортажі на свій рідний канал 1+1, теж вирішила трішки підучитися й вступила до університету.

Де нині перебувають Лідія Таран та Андрій Доманський

Слабке знання французької мови, звісно, далося взнаки, та Лідія не звикла пасувати перед труднощами, тож уже має на руках диплом М1 і є магістром із комунікацій 1 ступеню. А ще Таран спромоглася написати чималу наукову роботу, в якій висвітлила проблему викликів перед українськими медіа під час війни. Навіть здолала усний захист своєї праці. А вона складає аж 186 сторінок.

Де нині перебувають Лідія Таран та Андрій Доманський

Донька теж не розчаровує маму. Спромоглася скласти перехідні іспити до ліцею. Василина робила це французькою й впоралася на відмінно. Певно, ностальгія за батьківщиною дається взнаки, і телеведуча все частіше готує на обід борщ.

Про повернення до Києва мова поки що не йде. Біля будинку, в якому мешкала Лідія з донькою, впала ракета, вбивши людину. Тож жінка воліє вберегти доньку від можливої небезпеки.

Де нині перебувають Лідія Таран та Андрій Доманський

Батько Василини теж виїхав з України. Андрію Доманському це вдалося зробити офіційно завдяки великій купі дітей, троє з яких на той момент були неповнолітніми. Подейкують, що колишній телеведучий заякорився у Прибалтиці.

Тож про возз’єднання з Лідією мова не йде. Також невідомо, де нині перебувають перша та третя дружини шоумена, які подарували чоловіку по двох нащадків. Ні з ким із колишніх колег Доманський не підтримує зв’язок, тож про його нинішнє життя практично нічого невідомо.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.