facebook

Донька Ади Роговцевої спочатку закохалася в одруженого, потім у старшого чоловіка: як вдалося мамі розрулити

Ада Роговцева проживши 46 років у шлюбі з Костянтином Степанковим, народила двох дітей – Костика й Катерину. На жаль, чоловіка й сина вже немає серед нас, а про доньку акторка розповіла таке.

Ада Роговцева певна, якби не донька Катерина, їй би не було заради кого жити, адже чоловіка й сина вона вже давно поховала. Матуся обожнює свою донечку. Вони дуже добре товаришують. Іноді пригадується, як дівчина зустріла своє перше кохання.

Всього чоловіків у Катерини було двоє. Ада Миколаївна й досі товаришує з обома. Коли дівчина закохалася у Тараса, чоловік був одружений, а вона занадто юною. Катруся, щоб не розбивати чужу сім’ю, вирішила вийти заміж за іншого.

Ада Роговцева пригадала двох зятів

Хлопчина частенько навідувався до них у дім, і матуся була не проти такого зятя. Та одного разу завітав Тарас і попросив Роговцеву вплинути на доньку, щоб дочекалася його. Мовляв, задля цього не обов’язкового виходити заміж.

Пані Ада нічого не зрозуміла, а потім поговорила з Катрею. Дівчина пояснила, що кохає Тараса, а заміж зібралася, щоб йому насолити. Мама втрутилася у цю Санта-Барбару. Врешті донька таки вийшла заміж за коханого чоловіка.

Ада Роговцева пригадала двох зятів

Коли Катя була вагітною, у Тараса захворіла мама. Він змушений був їхати в Ізраїль, щоб її доглядати. Дружина поїхала за чоловіком. Народила там Олексія, побула 2 роки й повернулася. Благовірний розривався між двома країнами, допоки не розлучилися. Але залишилися друзями. Нині Катерина ставить вистави, а Тарас робить художнє оформлення. Малюнки до книг, які видавала Роговцева, робив теж він.

Удруге донька Роговцевої вийшла заміж не скоро. Олексій був на 20 років старший за обраницю. Він знайшов спільну мову з молодшим тезкою, сином Каті. А хлопчина дуже радів появі молодшого братика Матвія. На жаль, і цей шлюб згодом розпався.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.