facebook

Падчерка Потапа вийшла заміж за молодого красеня: Ірина Горова показала фото з весілля – скромно відгуляли

Донька Ірини Горової і падчерка Потапа Наталія вийшла заміж за молодого красення. Молодята зіграли скромне весілля без пишної сукні та гучного святкування.

25-річна донька продюсерки Ірини Горової вийшла заміж за свого коханого хлопця, з яким вже багато років перебуває у стосунках. Зіркова матуся привітала свою доньку у своєму Інстаграм-блозі, показавши кілька знімків з весілля.

На знімках видно, що весілля Наталії було досить скромним. На фото дівчина позує у простій приталеній сукні білого кольору і з букетом у руках. Фату наречена не одягала і не робила розкішну зачіску та макіяж.

Наречений Наталії також був одягнено досить скромно. Чоловік одягнув світло-сірі штани та легку білу сорочку.

Кохайтеся, насолоджуйтесь життям, підтримуйте один одного. Я неймовірно щаслива мама

, – привітала доньку Ірина Горова.

Користувачі Мережі також привітали молодят в коментарях. Ось, що пишуть фоловери:

  • “Вітання  молодим!”;
  • “Вітаю і бажаю вашій молодій родині безмежного щастя”;
  • “Які красиві, які щасливі! Хай будуть такими завжди”;
  • “Які красиві! Щастя та шаленого кохання!”.

Варто відзначити, що Наталія до одруження з коханим була багато років з ним у стосунках. Відомо, що хлопця звати Амір, йому 28 років і він з Лівану. Раніше в інтерв’ю Ірина Горова розповідала, що Наталія та її зять Амір хочуть одружитися по мусульманським традиціям. При цьому Горова наголосила, що її донька не збирається міняти віру.

Нагадаємо, Наталія Горова являється падчеркою відомого репера Потапа, а ось її рідним батьком є інший музикант – репер UGO (Юрій Горовий).

Ірина Горова вийшла заміж за UGO, коли їй було всього 16 років, а через 3 роки вона завагітніла і народила доньку Наталію. Горова зізнається, що на той час вона несерйозно відносилася до материнства, адже хотіла розважатися, а не сидіти вдома з маленькою дитиною. Втім, їй вдалося виховувати доньку добре і зараз вони мають чудові відносини.

Популярне

Схожі статті

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.