facebook

Потап попервах співав не з Настею Каменських, а Надя Дорофєєва – не з Позитивом: учасниками яких гуртів були

Зазвичай знаменитостей, що добилися слави, ніхто не пам'ятає за їхніми попередніми проєктами. Тим часом усім доводилося з чогось починати. Де попервах співали Надя Дорофєєва, Потап та Tayanna?

Надя Дорофєєва

Нині артистка виступає сольно. Але ми пам’ятаємо її за шалено популярним дуетом “Время и Стекло”. Ще задовго до цього Надя виступала в “Караоке на майдані” та “Шансі”. Також була солісткою дівочого гурту “М. Ч. С.”

В яких гуртах раніше співали Надя Дорофєєва, Потап, Tayanna

Коли Дорофєєва 2005 року виступала на конкурсі “Золотий голос Росії”, дівчиною зацікавився продюсер Дмитро Аширов, запропонувавши роботу. Надя провела там 2 роки, а потім на запрошення Ігоря Кондратюка повернулася до Києва, щоб взяти участь у проєкті “Американський шанс”.

Потап

Хіп-хоп гурт “Вхід у Змінному Взутті” було створено 1989 року рівнянами Олександром Стьогановим та Олександромом Полевим. Відтоді хлопці створили чимало хітів. Склад колективу частенько змінювався. У 1998 році до ВУЗВ приєднався Юрій Горовий, який підтягнув товариша Олексія Потапенка.

В яких гуртах раніше співали Надя Дорофєєва, Потап, Tayanna

Далі проєкт поставили на заморозку. А у 2005-му відновили. Тепер у складі були лише Стьоганов та Потап. Саме Олексій написав саундтрек до першого українського фільму жахів “Штольня”. За 2 роки по тому покинув гурт і створив дует із Настею Каменських.

Tayanna

Про те, що стане співачкою, Тетяна Решетняк вирішила ще в 9 років. Доля подарувала їй знайомство з продюсером просто посеред Хрещатика. Відтоді дівчина 10 років поспіль працювала з Дмитром Клімашенком і навіть була в нього закохана.

В яких гуртах раніше співали Надя Дорофєєва, Потап, Tayanna

Спочатку писала музику та перебувала на бек-вокалі. А коли Дмитро вирішив створити дівочий гурт “Гарячий шоколад”, узяв Тетяну до основного складу. Продуктивна співпраця тривала 4 роки поспіль. А потім дівчина вирішила піти у вільне плавання, сплативши продюсеру відшкодування у сумі 50 тис. доларів.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.