Нерівний шлюб? Зіркові пари з великою різницею у віці: Камалія, Полякова, Комаров і не лише вони

У сучасному світі соціальні норми та стереотипи постійно змінюються, але тема нерівних шлюбів, особливо тих, де між партнерами значна різниця у віці, залишається все ще актуальною.

У цій статті ми розглянемо історії декількох зіркових пар, які власним прикладом підтверджують, що вік — це стан душі, а не відмітка в паспорті, а головне у стосунках — це кохання та спорідненість душ.

Зіркові пари з великою різницею у віці: Камалія, Полякова, Комаров. Скриншот фото з Мережі

Камалія та Захур

Різниця у віці між партнерами становить 22 роки. У офіційному шлюбі пара перебувала з 2003 року. Довгий час у них не було дітей, але це не стало причиною розлучення. Вони разом йшли до своєї мети і доля подарувала їм двох доньок-близнючок Арабеллу та Мірабеллу. І хоча зараз Камалія оголосила, що вона розірвала шлюб з чоловіком, їхні стосунки залишаються прикладом для наслідування.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

У цієї пари різниця 15 років. Відомо, що 19-річна Оля закрутила голову бізнесмену, виступаючи на його Дні народження на приватному кораблі. Чоловік заради неї розлучився з дружиною. Це не був швидкоплинний роман. У 2003 році пара побралася, потім вони народили двох доньок і зараз, попри всі плітки й негаразди щасливо живуть разом.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

В цій парі дружина молодша за чоловіка також на 15 років. Для обох це перший шлюб і їхня історія доволі романтична: затятий холостяк побачив дівчину на конкурсі “Міс Україна”, де був суддею, і закохався. Потім він прикладав чимало зусиль, щоб вона відповіла взаємністю і в результаті на пропозицію руки та серця, яку він зробив у гелікоптері, красуня відповіла згодою.

Серед іншого зіркового подружжя, в яких велика різниця у віці, можна пригадати Віктора Павліка та Катю Репяхову (28 років), а також Володимира Остапчука та Катерину Полтавську (16 років).

Популярне

Схожі статті

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.