Аніта Луценко заявила, що вона безхатченко: чи планує зіркова тренерка повернутися в Україну з-за кордону

Життя Аніти Луценко – це приклад того, як важливо слідувати своїм мріям, не боятися змінювати плани. Хоча мрія про власний будинок в Україні так і не здійснилася, вона будує свою кар'єру за кордоном.

Аніта Луценко, відома українська фітнес-тренерка та телеведуча, завжди ділилася своїм життям і планами з шанувальниками. Однак останні новини від неї стали справжньою несподіванкою. Виявилося, що Луценко більше не планує повертатися в Україну, а її мрія про власний будинок так і залишилася нереалізованою.

Життя за кордоном

Останнім часом Аніта все більше часу проводить за кордоном, а саме у Великій Британії. Там живе та навчається у державній школі її донька Мія, а нещодавно до них приїхала мама Аніти.

Сама тренерка активно займається фітнесом, проводить тренування та майстер-класи в різних країнах.

“Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку”,- поділилась Луценко.

Отже, жінка вже тривалий час живе поза межами України й, здається, пристосувалася до нового життя. Вона часто ділиться фотографіями та відео зі своїх подорожей, показуючи, як насолоджується життям у різних куточках світу.

Плани на майбутнє

Нещодавно Аніта Луценко відкрито заявила, що не планує повертатися в Україну в найближчому майбутньому. За її словами, життя за кордоном надає їй та її донці більше можливостей для особистого і професійного розвитку. Вона підкреслила, що це рішення не було легким, але вона відчуває, що так буде краще для неї та її сім’ї.

Реакція шанувальників

Шанувальники Аніти Луценко по-різному відреагували на її рішення. Багато хто підтримав її, зрозумівши, що кожна людина має право вибирати найкращий шлях для себе і своєї родини. Інші ж висловили сум, що більше не зможуть бачити її так часто в Україні та на місцевих заходах.

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.