facebook

Аліна Гросу засвітила свого чоловіка, якого приховує: лінія волосся і сивина видала Полянського

Українська співачка Аліна Гросу нещодавно вдруге вийшла заміж. Артистка досі намагається приховати ім'я свого обранця, та прихильники вже давно здогадалися, ким є цей таємничий чоловік.

29-річна співачка Аліна Гросу не так давно вразила публіку, заявивши, що вийшла заміж вдруге. Артистка показала кадри з весілля, яке пройшло у США. На всі фото добре видно красуню-наречену, а ось обличчя нареченого не видно на жодному знімку.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
Аліна Гросу вдурге вийшла заміж

Гросу досі приховує, хто є її обранцем і не розкриває його ім’я.

Втім, в Мережі вже давно здогадалися, за кого Гросу вийшла заміж. Так, прихильники артистки впевнені, що чоловіком Аліни є 40-річний російський актор Роман Полянський. З ним Гросу зустрічалася ще у 2021 році, та після початку повномасштабної війни в Україні, вона припинила публікувати з ним спільні фото.

Варто відзначити, що здогадки публіки щодо Полянського зрозумілі. Якщо подивитися на весільні фото, дійсно можна припустити, що це одна і та ж людина. Зріст, статура, колір волосся, сивина та зачіска – все вказує, що це і є Полянський.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
фотопорівняння другого чоловіка Гросу з Романом Полянським

А нещодавно Гросу опублікувала селфі зі своїм чоловіком, прикривши його обличчя смайликом. На цьому фото також видно, що зачіска та сивина у її чоловіка точно така, як у Полянського. Очевидно, що це він і є.

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка на фото
Аліна Гросу показала свого нового чоловіка на фото

Чому Аліна Гросу приховує свого чоловіка

Аліна Гросу активно публікувала фото та відео у соціальних мереж з Романом Полянським до 24 лютого 2022 року. Саме після початку повномасштабної війни в Україні співачка більше жодного разу про нього не згадала у своєму Інстаграм-блозі. Тоді прихильники припустили, що Гросу розійшлася з росіянином Полянським через різні політичні погляди. Та вже зараз стало зрозуміло, що пара не розходилась. Вони вирішили зберігати інформаційну тишу, щоб не стикатися з хейтом від публіки.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?