facebook

Макіяж в ретро стилі та накладні вії: Дантес приміряв новий образ, якому позаздрить навіть Надя Дорофєєва

Блакитні тіні, накладні вії та довгий манікюр – все це сказано про новий образ Володимира Дантеса. Співак показав шанувальникам кардинальні перевтілення, чим викликав неоднозначні реакції.

Відомий український співак Володимир Дантес здивував своїх шанувальників кардинально новим образом. Артист завітав до знаменитого візажиста Єгора Андрющенка, який перетворив його до невпізнання. Це перевтілення викликало шквал емоцій у підписників та залишило незабутнє враження.

Дантес продемонстрував підписникам новий образ з ретро-макіяжем
Дантес продемонстрував підписникам новий образ з ретро-макіяжем

Єгор Андрющенко, один із найталановитіших візажистів України, відомий своїми майстерними перевтіленнями та креативним підходом до макіяжу, нещодавно до нього завітала на перевтілення Ірина Білик, але відео з Дантесом викликало куди більший ажіотаж. Володимир, який завжди відкритий до експериментів, довірився йому повністю. Після кількох годин ретельної роботи пензликом та використання чарів косметики, результат перевершив усі очікування.

Новий образ Володимира Дантеса можна сміливо назвати вражаючим. Співак перевтілився у вусату діву, якій навіть Надя Дорофєєва позаздрила б. Яскраво-блакитні тіні, ретро-стиль макіяжу та накладні вії красувалися на його обличчі. Єгор професійно замаскував бороду тональним кремом, залишивши лише стильні вуса, які стали яскравим акцентом образу.

Володимир Дантес спробував новий образ
Володимир Дантес спробував новий образ

Весь образ завершували розкішна блакитна шубка та довгий сталевий манікюр, які надавали перевтіленню ще більшої виразності та екстравагантності. Це перевтілення викликало неоднозначні реакції серед підписників співака.

Метаморфози Володимира Дантеса не залишили нікого байдужим. Частина його шанувальників була у захваті від сміливості артиста та підтримали його рішення експериментувати із зовнішністю та жартували, що тепер то точно можна йти до ТЦК. Інша частина підписників висловила обурення запитавши, що невже не залишилося справжніх чоловіків та критикували перевтілення, вважаючи його занадто екстравагантним.

Серед тих, хто не зміг пройти повз новий образ Володимира Дантеса, була й Оля Полякова. Вона з гумором прокоментувала витівку колеги: “Ну нарешті! В тебе прічьоска”. Її коментар став ще однією яскравою нотою у палкій дискусії навколо перевтілення співака.

Оля Полякова прокоментувала перевтілення Дантеса
Оля Полякова прокоментувала перевтілення Дантеса

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.