Злата Огнєвіч показала, як виглядає її квартира: дві кімнати, простора кухня, спальня залишилася за кадром

Злата Огнєвіч заробляє не лише пісенною творчістю, але й блогерством. Чимало репортажів робить зі своєї квартири. Тож маємо можливість оцінити дизайн та інтер'єр приміщення.

Якщо погортати стрічку Інстаграму співачки, можна побачити, як виглядає квартира Злати Огнєвіч, в якій вона не лише репетирує, але й займається кулінарією та навіть городництвом.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Ось ми бачимо ошатно вбрану Злату в білу сукню в чорний горошок. Але вона приготувалася не до приймання гостей, а збирається влаштувати зелену грядку просто в кімнаті.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Зірка насипала земельки у коробку, полила водичкою та заклала насіння. Сподіватимемося, що невдовзі Огнєвіч покаже нам свій урожай. А поки що роздивимося картини на стінах, яких в оселі співачки є чимало.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Стіни в кімнаті пофарбовано однотонно, а меблі білого кольору. В наступному відео Злата перебуває у цій же кімнаті, але вже біля вікна. Дівчина тримає мікрофон і наспівує свій новий хіт, а щоб його почули всі сусіди, відчиняє вікно й висовується назовні. Поряд бачимо білу етажерку з книгами та коричневі фіранки.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

У вітальні хазяйки є вихід на балкон. Тут на підлозі розстелений однотонний килим. Меблі вже не білі, а темні. Присутня плазма на стіні та горщики з квітами. Коли хочеться трішки перепочити, Огнєвіч виходить на балкон, звідки відкривається просто шикарний вид на Київ.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Кухонний гарнітур виконано у світло-сірих тонах. А стільниця під колір дерева. Все дуже суворо й мінімалістично. Коли Огнєвіч готує желе, можна побачити її кухню з іншого ракурсу.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Кімната чималенька. Навіть стоїть диван. А особливо допитливі мають можливість зазирнути в холодильник господині. Видно, що Злата не просто показує рецепти, але й справді готує частенько, адже все ущерть забито продуктами.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.