facebook

Lida Lee присвятила пісню колишньому Монатіку й розповіла про нові стосунки: “Він для мене близька людина”

Новий трек Lida Lee "Сама" вже охрестили піснею про Монатіка. Натомість співачці приписують роман зовсім з іншим чоловіком – розлученим Даніелем Салемом.

Lida Lee заспівала про шаленого митця, який створив їй образ, що не відповідає її внутрішнім уподобанням. Усі одразу зрозуміли це як натяк на Монатіка. Адже саме Дмитро одного дня вирішив стати продюсером своєї бек-вокалістки.

Що у Ліди Лі було з Монатіком та Даніелем Салемом

Та попри підписаний на 10 років контракт, розірвав співпрацю в односторонньому порядку й відпустив артистку у вільне плавання. Ходили чутки, що дружина Ірина почала ревнувати чоловіка до молодої підопічної. Тож заради збереження сім’ї продюсеру довелося відмовитися від співпраці з Lida Lee.

Що у Ліди Лі було з Монатіком та Даніелем Салемом

Дівчина начебто спромоглася знайти себе й випускала нові треки. Та потім зникла з публічного простору та соцмереж. Стали говорити, що співачка втрапила до реабілітаційного центру через алкогольну залежність.

Що у Ліди Лі було з Монатіком та Даніелем Салемом

Дівчина робила зрідка короткі пости, натякаючи, що її зрадили, вона впала на дно і все в такому ж дусі. Потім раптово вийшла на сцену в Одесі під час концерту Позитива й заспівала з ним дуетом пісню “Дим”.

Що у Ліди Лі було з Монатіком та Даніелем Салемом

У кліпі на композицію “Сама” Ліда відкидає старий образ і кардинально змінює зачіску. У відео можна побачити Даніеля Салема, якому давно приписують стосунки зі співачкою. Lida Lee пояснила, що цей чоловік є для неї дуже близькою людиною.

Що у Ліди Лі було з Монатіком та Даніелем Салемом

І хоч про романтику між цими двома поки що начебто не йдеться, але Ліда й Салем насправді дуже близькі люди. Допоки Даніель перебуває на службі, дівчина турботливо піклується про його цуценя на прізвисько Саллі.

У Ліди є свій чотирилапий підопічний Лев, тож доглядати за собачкою свого друга їй не тяжко. Салем своєю чергою називає коханою зовсім не Lida Lee, а 6-місячну Саллі.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.