facebook

Одна фанатка Артема назвалася Пивоваровою, інша вийшла на сцену з перукаркою: артист радий всім

Артем Пивоваров власних дітей не має. Натомість із дітлахами доводиться спілкуватися щоразу навіть під час концерту. Маленькі фани ладні робити на сцені все, що їм заманеться.

Обрізала волосся

Під час концерту в хорватському Загребі на сцену до Артема Пивоварова піднялася Паола. Маленька українка вирішила позбутися розкішного волосся заради перемоги України. Під час концерту перукарка зробила дитині коротку стрижку.

Що відбувається на концертах Артема Пивоварова

Артист супроводжував дійство виконанням композиції “Ти знаєш, що ти людина”. Довгий хвіст Паули буде продано, а гроші перераховані на потреби ЗСУ. Пивоваров щиро подякував представниці молодого покоління за проявлену жертовність та патріотизм.

Ще одна Пивоварова

А цей інцидент стався вже в Україні. Артему на сцені вручила букет квітів дівчинка, яку артист обійняв та поцілував. А вона ошелешила заявою, що її звати Дар’я Пивоварова, і вона чекала на цю зустріч аж 2 роки.

Що відбувається на концертах Артема Пивоварова

Співак був шокований почутим і відразу ж поцікавився, хто мама дитини, аби переконатися, чи це не його рідна донька. Потім полегшено зітхнув, що не знає таких. Фани почали надсилати світлини інших дітей з прізвищем музиканта, цікавлячись, чи це не його.

Найменший фанат

Торік у січні на сцену до Артема весь час намагався прорватися зовсім маленький хлопчик, що недавно почав ходити. Артист взяв малюка на руки. Звісно, той спочатку засоромився, та харизма Пивоварова зробила свою добру справу.

Що відбувається на концертах Артема Пивоварова

Малюк розслабився поряд зі своїм кумиром і навіть заспівав у мікрофон пісню улюбленця “Ой, на горі”. Звісно, розібрати щось у виконанні дитини було важко, але матуся малюка підтвердила, що це була саме ця композиція.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.