facebook

Три перші забракував, а наступну покохав: Іво Бобул знайшов щастя у четвертому шлюбі – як виглядає кохана

Іво Бобул, який днями відзначить 71-річчя, ще той ловелас. Одружувався 4 рази. Та лише нині задоволений своєю дружиною. Про трьох попередніх і чути нічого не хоче.

Четверта дружина Іво Бобула до весілля працювала психологинею. Та після народження Данила артист заборонив Наталії ходити на роботу – нехай займається сином. Різниця між чоловіком та жінкою складає 12 років, та лише у цих стосунках у співака виникла гармонія.

Познайомилися вони у середині 90-их років. Бобул виступав у ресторані, а Наталія відпочивала там з іншим. Іво побачив жінку, і йому стало цікаво, як вона цілується. Того вечора він спробував це.

Іво Бобул 4 рази одружувався: з Наталією

Великої гулянки під час розпису не влаштовували. Розписалися й попрощалися, бо співак мав їхати виступати на концерті. Відтоді живуть душа в душу, а син невдовзі відзначить 20-річчя.

Попередницею Наталії була Лілія Сандулеса. Вони з Іво почали співати разом з 1991 року в Чернівцях. Прожили разом 10 років. А потім Бобул пішов, залишивши колишній дружині квартиру.

Іво Бобул 4 рази одружувався: з Лілією Сандулесою

Клявся-божився, що більше з Лілією не перетинатиметься, навіть не знає, де вона мешкає. Але нещодавно знову заспівали дуетом, як у старі добрі часи. За 20 років розлуки колишні образи притупилися, тож змогли врешті порозумітися.

Від перших двох шлюбів в артиста є двоє дітей – Руслан та Людмила. Їхніх матерів Бобул називає меркантильними. Перша дружина дуже сильно дослухалася до порад своєї мами. Тож розлучилися через тещу.

Іво Бобул 4 рази одружувався: з Данилом

Друга сама покинула Іво, бо знайшла іншого, більш перспективного. Артист весь час перебував на гастролях, тож міг не з’являтися вдома по 3 місяці. От дружина й зрадила.

Данило нині навчається в університеті. У батька з сином чудові стосунки й повне взаєморозуміння. Руслан навіть прізвище тата не носить. Вони практично не спілкуються, та коли старший син потребував допомоги, Бобул не відмовив.

Людмилі на весілля татусь подарував квартиру. Згодом дізнався, що житло було продано, а онуки народного артиста живуть бозна-де. Довелося придбати ще одну квартиру.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.