Турецький актор-красунчик Бурак Озчивіт повторив сцену з фільму “Іван Васильович змінює професію” (Відео)

Відомий турецький актор Бурак Озчивіт здобув популярність завдяки акторській грі у серіалі "Величне століття". Нещодавно чоловік вирішив повторити сцену з іншої картини.

Бурак Озчивіт, відомий турецький актор, здобув всесвітнє визнання після того, як зіграв у серіалу про Османську імперію. Знаменитість став Балі Беєм у відомій картині “Величне століття”, але після завершення телекартини не припинив зніматись у нових стрічках.

Крім того, Озчивіт продовжує вести особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Наприклад, нещодавно у його блозі з’явилось нове відео. Чоловік продемонстрував, як милується краєвидами міста, після чого каже “крилату” фразу – “Лепота”.

Турецький актор Бурак Озчивіт повторив популярну фразу з радянського фільму про Івана Васильовича
Турецький актор Бурак Озчивіт повторив популярну фразу з радянського фільму про Івана Васильовича

Таку фразу точно запам’ятав кожен, хто хоча б раз дивився кінофільм “Іван Васильович змінює професію”, який зняла радянська кіностудія. У стрічці актор, який зіграв Івана Грозного, дивився на москву, після чого висловив захоплення всього однією фразою.

У мережі довго думали, чому Бурак Озчивіт міг поділитись таким відео. Після цього російські журналісти та публіка почали здогадуватись. Модель Ірина Шейк напередодні знялась у рекламі популярного у росії бренду одягу.

Турецький актор Бурак Озчивіт повторив популярну фразу з радянського фільму про Івана Васильовича
Турецький актор Бурак Озчивіт повторив популярну фразу з радянського фільму про Івана Васильовича

А ось відомий турецький актор вирішив прорекламувати не бренд одягу, а онлайн-кінотеатр. Знаменитість повторив сцену з радянського фільму для того, аби популяризувати портал для перегляду кіно та серіалів.

Слід зазначити, що Бурак Озчивіт лояльний до російської культури. Знаменитість давно став улюбленцем шанувальників із рф, а тому з радістю продовжує все більше й більше входити до російського інформаційного простору з новими відео та зверненнями.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.