facebook

Дожили до правнуків: онуки порадували 86-річну Аду Роговцеву та 79-річного Юрія Рибчинського нащадками

Аді Роговцевій та Юрію Рибчинському пощастило стати прабабусею та прадідусем. 86-річна акторка та 79-річний поет дочекалися довгоочікуваного поповнення від своїх онуків.

Юрій Рибчинський

За 55 років спільного життя хітмейкер зі своєю дружиною Олександрою нажили тільки одного-єдиного сина. Натомість Євген обдарував батьків аж чотирма онуками. Найстаршому з них уже 35 років.

Юрій Рибчинський з сином Євгеном та правнуком Левом

Микита не став припускатися батькових помилок. Євген Рибчинський уперше одружився в 19 років. Цей шлюб виявився доволі нетривалим. Щоб не розлучатися, як батько, первісток спочатку здобув професію – монтує програми Дмитра Комарова про подорожі. Потім знайшов дівчину. Коли вони вирішили зводити власний будинок та завели собаку, стало зрозуміло – невдовзі буде весілля.

Молодята талановитого родича не підвели. У серпні 2023 року народили Левка. Коли у хлоп’ятка з’явилося 3 перші зубчики, Юрій Євгенович зауважив – справжній українець із тризубом. Нині зубів у правнука поета значно більше.

Ада Роговцева

Акторка вже прабабуся зі стажем, адже набула такого статусу ще у 2018 році. Першого правнука Аді Миколаївні подарував онук Олексій Степанков-Ткаченко. Тож відтоді народну артистку стали називати ПраАдою.

Ада Роговцева з чоловіком та дітьми: онук Катрусі став правнуком акторки

Подібний подарунок молодята зробили видатній родичці на 81-річчя. Назвали малюка Костянтином на честь знаменитого прадідуся Костянтина Степанкова. На жаль, чоловік Роговцевої не дожив до цього щасливого дня. Його забрала онкологія 2004 року.

У 2012-му пішов з життя ще один Костянтин Степанков – син Ади Миколаївни. Він теж помер від раку. Акторка дуже важко перенесла подібні втрати. Довгий час не знімалася, а зайнялася написанням книги про свого благовірного.

Маленький Кость є онуком Катерини Степанкової, доньки Ади Миколаївни, яка працює режисеркою, а також є нащадком іншого кінематографічного роду – режисера Юрія Ткача.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.