facebook

Як виглядають молоді пенсіонери: Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк перетнули 60-річний рубіж

Вони ще гарні, молоді душею й сповнені бажання активно діяти, але паспортні дані невловимо нагадують – знамениті чоловіки перемістилися у когорту пенсіонерів.

Віталій Борисюк

Пенсійного віку чоловік Ольги Сумської досяг торік у липні. Який розмір пенсії йому призначила держава, заслужений артист поки не розповідав. Натомість має намір жити довго й щасливо, адже його прапрадід Григор Перший помер аж у 116 років.

Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк досягли пенсійного віку

Порох у порохівницях ще присутній. Нещодавно перебуваючи в Одесі, подружжя навідалося на пляж і влаштувало фотосесію. Сумська з гордістю продемонструвала світлини благовірного з голим торсом, назвавши його мачо та симпатягою.

Олег Скрипка

До когорти пенсіонерів лідер гурту “ВВ” доєднався 24 травня. Та сидіти на печі в очікуванні листоноші з пенсійною виплатою музикант не збирається. Влаштував справжнє феєричне шоу в цей день – концерт в одному з клубів.

Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк досягли пенсійного віку

А взагалі відзначав ювілей в родинному колі. З дружиною Наталією та всіма чотирма дітьми сходили в ресторан, де родичі заспівали імениннику “Многая літа”. Старший син новоспеченого пенсіонера вже навчається у виші, а молодший навіть у такий урочистий день не захотів зізнатися татку, куди вирішив поступати після школи.

Ігор Кондратюк

З 14 березня 2022 року вже не треба відвідувати ТЦК й відомому продюсеру. Повірити у це пану Ігорю було дуже складно. Дружина підштовхує чоловіка-пенсіонера, щоб заробляв гроші, а він поки що не може усвідомити, як це робити.

Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк досягли пенсійного віку

Відтоді як родина перебралася з Києва до Львова Кондратюк не оформлював допомоги для переселенців, а живе коштом старих заощаджень. А от репарацію від рф за зруйнований будинок таки збирається отримати колись у майбутньому.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.