facebook

Піца всього з 5 інгредієнтів від Ектора Хіменеса-Браво: замішувати тісто та морочитись із борошном не треба

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом апетитної домашньої піци без замішування тіста. Така страва сподобається навіть гурманам.

Ектор Хіменес-Браво, відомий український кулінар і ресторатор, активно веде особистий блог і постійно ділиться зі своїми шанувальниками цікавими рецептами. Так, наприклад, нещодавно знаменитість продемонстрував, як приготувати піцу без замішування тіста.

Основна фішка такого домашнього рецепта – те, що для приготування потрібно всього 5 інгредієнтів. Замість тіста кулінар радить використовувати лаваш. У результаті у вас вийде неймовірно апетитна страва, яка точно сподобається і дітям, і дорослим, і навіть справжнім гурманам.

Рецепт піци від Ектора Хіменеса-Браво

Для приготування потрібна ваша улюблена ковбаса, сир, бекон, кетчуп і лаваш. Кількість продуктів для піци за рецептом Ектора Хіменеса-Браво ви можете визначати самостійно – залежно від того, наскільки багато начинки хочете бачити на своїй закусці.

Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачної піци без замішування тіста
Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачної піци без замішування тіста

Для початку потрібно викласти на сковорідку ковбасу та посмажити. Після цього потрібно додати зверху сир, а потім – бекон. Після того, як усі продукти трішки підсмажились, ви можете додати зверху кетчуп і обережно його розподілити по начинці.

Зверху викладіть шматок лаваша на начинку своєї піци. Після цього за допомогою дерев’яної лопатки переверніть лаваш із начинкою, аби серединка піци була зверху. Потім покладіть на начинку ще один шматок лаваша. Смажте до хрусткої скоринки.

Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачної піци без замішування тіста
Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачної піци без замішування тіста

Ваша піца готова. Подавайте готову страву до столу одразу після приготування, адже саме так вона зберігає особливий смак. Поки сир тягнеться, а лаваш хрусткий, закуска буде апетитною.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.