facebook

Так ще модно? Ікона стилю Лілія Ребрик взула масивні кросівки під вишиту сукню за 2600 гривень (ФОТО)

Українська телеведуча Лілія Ребрик вразила прихильників стильним образом. Акторка одягнула розкішну вишиту сукню і доповнила образ масивними кросівками.

Лілія Ребрик – відома українська акторка, телеведуча і мама трьох дітей. Свою третю донечку Адель жінка народила всього кілька місяців тому і знаходиться зараз у заслуженому декреті.

При цьому Ребрик не забуває про своїх прихильників і продовжує активно вести свій Інстаграм-блог, де показує своє повсякденне життя, а також публікує свіжі фото та відео.

Лілія Ребрик прокоментувала свою вагітність і зізналась, де хоче народжувати третю дитину
Лілія Ребрик показала модний образ з вишиванкою і кросівками

Так, на днях Лілія Ребрик вразила прихильників своїм стильним образом. У своїх Інстаграм-сторіс акторка опублікувала відео, де вона позує у довгій вишитій сукні вільного крою. Сукня виглядає святково, але при цьому є дуже зручною і просторою. Лілія залишила посилання на інтернет-магазин, де купувала вишиванку. Вартість такої сукні складає 2600 гривень.

Цікаво, що свій образ Лілія Ребрик доповнила не босоніжками, чи туфлями на підборах, а кросівками. Телеведуча обрала білі кросівки на високій підошві, зробивши свій образ ще більш зручним і повсякденним.

Лілія Ребрик показала модний образ з вишиванкою і кросівками
Лілія Ребрик показала модний образ з вишиванкою і кросівками

Варто відзначити, що Ребрик любить підбори. Втім, матері трьох дітей зараз важлива не краса, а зручність і практичність. Не дивно, що Лілія обирає саме кросівки, а не підбори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик народила свою 3 дитину у віці 43 років. Крім привітань та захопливих коментарів, телеведуча чула й багато хейту на тему її третьої вагітності. Так, в Мережі ходили чутки, що Ребрик завагітніла лише для того, щоб потім її чоловік мав змогу покинути країну, як багатодітний батько. Та сама Ребрик ці коментарі спростувала і зізналася, що вони для неї були досить болючими. Ребрик запевняє, що ні вона, ні її чоловік не планують виїжджати з України, а наважилися на третю дитину лише через непереборне бажання ще раз стати батьками.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.