facebook

Кабачки розлітаються на ура, не встигаю подавати на стіл! Рецепт дуже смачної і ніжної намазки на хліб

Ще один вдалий спосіб приготувати кабачки – зробити ніжну намазку на хліб. Такий овочевий паштет виходить в рази смачнішим за кабачкову ікру.

Кабачки – дуже смачний і корисний овоч, а в сезон він ще й дуже бюджетний. Кабачки готують різними способами: смажать, запікають, маринують і роблять заготовки на зиму.

Пропонуємо до вашої уваги ще один дуже цікавий рецепт з кабачків, який може стати вашим фаворитом. Ніжна намазка на хліб з кабачків і плавленого сиру – це дуже смачна закуска, яка легко готується. Така намазка підійде для сніданків, перекусів та навіть для святкового столу.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачки – 500 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • часник – 2 зуб.;
  • вершковий плавлений сирок – 1 шт;
  • зелень – пучок;
  • олія – 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, а моркву натираємо на дрібну тертку. Розігріваємо сковорідку з олією і обсмажуємо цибулю та моркву до легкої рум’яності.

В цей час натираємо на крупній тертці кабачок. Коли овочі підсмажаться, додаємо натертий кабачок і смажимо до випаровування вологи. Коли вся волога випарується, робимо маленький вогонь, додаємо сіль, перець і спеції за смаком, а також вичавлюємо часник. Все ретельно перемішуємо.

Рецепт ніжної намазки на хліб з кабачків і сиру
Рецепт ніжної намазки на хліб з кабачків і сиру

1 плавлений сирок тремо на дрібну тертку і додаємо на сковорідку. Обирайте якісний плавлений сир, адже неякіснй просто не розтане.

Ретельно перемішуємо овочево-сирну масу і додаємо до неї нарізану зелень (кріп, петрушка). Коли сир повністю розтане, страва буде готовою. За рахунок того, що овочі натиралися на тертці, під час приготування вони ще більше “розлізлися” і стали однорідної структури.

Рецепт ніжної намазки на хліб з кабачків і сиру
Рецепт ніжної намазки на хліб з кабачків і сиру

За бажанням отриману масу можна перебити блендером до повної однорідності, та це не обов’язково.

Даємо кабачковій намазці охолонути і подаємо її з підсмаженими тостами, чорним, чи білим хлібом.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.